Τάτος: “Πολλά ψέματα στον Άρη! Μιλούσαν για λεφτά και τα παιδιά δεν είχαν να φάνε… Έτσι την πλήρωσα και εγώ…”

Ο Ανδρέας Τάτος επέστρεψε στον Ατρόμητο, μετά από 1,5 χρόνο στον Άρη, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός παραχώρησε μία εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη στην ιστοσελίδα contra.gr και μεταξύ άλλων μίλησε και για την παρουσία του στους «κίτρινους».

Αναλυτικά το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξή του:

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι πέρυσι δεν έπρεπε να επιστρέψεις στον Αρη. Εσύ τι πιστεύεις; «Πίστεψα τους ανθρώπους του Άρη πέρυσι. Ειπώθηκαν όμως πολλά ψέματα και έγιναν πολλά λάθη. Δεν υπήρχε οργάνωση, δεν υπήρχαν λεφτά, δεν υπήρχαν καν τα απαραίτητα. Έτσι την πλήρωσα και εγώ. Έπαιξα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης, αυτό δεν αλλάζει. Έτσι και αλλιώς ήθελα να παίξω σε μεγάλο σύλλογο που θα είχε πίεση. Το πρώτο πεντάμηνο της παρουσίας μου βίωσα εκπληκτικές εμπειρίες και έχω απίστευτες αναμνήσεις που δεν περιγράφονται».

Είχες όμως μία πολύ δύσκολη σεζόν ιατρικά… «Έπαιξα πέρυσι τρεις μήνες με θλάση και με ενέσεις γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Επρεπε να βοηθήσω την ομάδα. Και να μην έπαιζα, την πλήρη ανάρρωση δεν θα την απολάμβανα γιατί η οργάνωση στον Αρη ήταν άγνωστη λέξη».

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ψέμα που άκουσες στον Αρη; «Κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες και έλεγαν «τώρα πάμε για Ευρώπη». Μας μιλούσαν για λεφτά και τα παιδιά δεν είχαν να φάνε. Τι να λέμε τώρα; Τα ξεχνούσαμε όλα αυτά στο γήπεδο αλλά…Η πίεση ήταν τεράστια. Χάσαμε παιχνίδι που νικούσαμε 3-1, ο Εργοτέλης μας ισοφάρισε στο 95′».

Το εφετινό πρωτάθλημα πως το βλέπεις χωρίς ΑΕΚ και Αρη; «Το ποδόσφαιρο χρειάζεται αυτές τις ομάδες, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το πρωτάθλημα όμως θα είναι και πάλι πολύ δύσκολο. Όλες οι ομάδες θα παίζουν αμυντικά απέναντί μας. Εμείς θα πρέπει να κοντράρουμε τους μεγάλους για να είμαστε μέσα στους στόχους μας».

To Top