Τάτος: «Χρωστάω στον Άρη, όχι ο Άρης σ’ εμένα”!

Ο Ανδρέας Τάτος είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των τελευταίων αγώνων του Άρη. Μίλησε για τον ίδιο, τον Άρη, τον κόσμο του, αλλά και το μέλλον.

Διαβάστε τι είπε στην εφημερίδα «Αθλητικά Νέα των συντακτών»:

-Ανδρέα, τον Ιανουάριο σου δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξεις τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου. Τι σ’ έκανε να επιλέξεις τον Άρη, που θεωρητικά ήταν σε δύσκολη θέση;

«Το έχω πει και άλλες φορές. Είναι αλήθεια ότι εγώ διάλεξα τον Άρη. Είναι μια πολύ ιστορική ομάδα με πάρα πολύ κόσμο και πίεση. Είναι ένας σύλλογος που μετράει πάρα πολύ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μ’ αρέσουν αυτές οι προκλήσεις. Υπήρξαν προσωπικοί λόγοι που επέλεξα τον Άρη και πιστεύω ότι δικαιώθηκα. Ήθελα να παίξω στον Άρη, γι’ αυτόν τον κόσμο. Έχω παίξει αντίπαλος στο Χαριλάου και ξέρω πως είναι. Είναι μια πολύ «καυτή» έδρα. Θα ήταν κρίμα να υποβιβαστεί αυτή η ομάδα. Πολύ κρίμα…».

 -Στο υποθετικό σενάριο ότι το καλοκαίρι επιστρέφεις στον Ολυμπιακό, αλλά δε σου δίνονται ευκαιρίες, θα επέστρεφες στον Άρη;

«Όλα γίνονται. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ο Άρης θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα να κοιτάξω όμως και το εξωτερικό, γιατί έχω στεναχωρηθεί με όσα γίνονται στην Ελλάδα».

 -Τι εννοείς;

«Χάνουμε ένα παιχνίδι και είμαστε για ξύλο! Κερδίζουμε και είμαστε «θεοί»… Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα. Ειδικά στον Άρη, που είναι μια ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες, που είναι άπειροι. Δε γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν τις δύσκολες καταστάσεις, αγχώνονται πάρα πολύ. Δε γίνεται μετά από μια ήττα να «κυνηγάς» αυτά τα παιδιά. Αυτά δε μου αρέσουν και γι’ αυτό τα λέω, χωρίς να έχω να φοβηθώ κανέναν. Επίσης, στην Ελλάδα όταν κερδίζεις, ο αγώνας είναι στημένος. Όταν χάνεις δηλαδή, δεν είναι στημένο; Ας τελειώσει αυτή η «καραμέλα».

 -Με το χέρι στην καρδιά, το καλοκαίρι τι θέλεις να κάνεις; Θέλεις να επιστρέψεις στον Ολυμπιακό; Θέλεις να μείνεις στον Άρη; Θέλεις να παίξεις στο εξωτερικό;

«Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, έγιναν κάποια πράγματα στην ομάδα το καλοκαίρι που με επηρέασαν ψυχολογικά. Δόθηκα δανεικός και τώρα έχω μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Θέλω να επιστρέψω και να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Αν προκύψει κάτι άλλο, θα το δούμε».

 -Τι σημαίνει ο Άρης για εσένα; Τι συναισθήματα σου βγάζει;

«Σημαίνει η αναγέννηση μου. Πέρα από το γεγονός ότι χαίρομαι που προσφέρω στον Άρη. Το εννοώ αυτό, μέσα από τη ψυχή και την καρδιά μου. Έχω «δεθεί» με όλα τα παιδιά, παρά το ότι έχουμε βιώσει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, τις οποίες όμως αφήνω στην άκρη και κρατάω μόνο τα θετικά. Χαίρομαι πάρα πολύ τώρα που βλέπω τον κόσμο χαρούμενο. Όπως είπα, στον Άρη ξαναγεννήθηκα. Αποδίδω καλό ποδόσφαιρο και έχω πετύχει κάποια γκολ, τα οποία χαίρομαι που τα πέτυχα με τη φανέλα του Άρη».

 -Θεωρείς ότι τα παιχνίδια που έχεις κάνει με τον Άρη, είναι τα κορυφαία της καριέρας σου;

«Μπορεί να μη σκοράρω συχνά, αλλά θεωρώ ότι έγινα πιο έμπειρος και ώριμος στον Άρη. Πιστεύω ότι αυτό μου έλειπε για να αρχίσω να σκοράρω περισσότερο. Όλοι οι προπονητές μου το λένε ότι πρέπει να σουτάρω γιατί έχω καλά πόδια, αλλά εμένα μ’ αρέσει περισσότερο η ασίστ. Για εμένα είτε σκοράρω, είτε κάνω ασίστ είναι το ίδιο πράγμα».

  Χρωστάω στον Άρη, όχι ο Άρης σ’ εμένα

 

-Πιστεύεις ότι ο Άρης σώθηκε ή ακόμη είμαστε στην αναμονή;

«Όχι. Μ’ αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Ούτως ή άλλως και μαθηματικά δεν έχουμε σωθεί ακόμη. Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη και εκεί πλέον δε θα μας ενδιαφέρει τίποτα. Καμία άλλη ομάδα».

-Τι περιμένεις να γίνει με την υπόθεση τη ΑΕΚ;

«Ο Άρης θέλει να σωθεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Είμαστε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι και η ΑΕΚ. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Πιστεύω ότι αν γίνουν όλα σωστά, η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί. Ωστόσο, ζούμε στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Όλα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη».

-Παρατηρείται μια προσπάθεια να «περάσει» ότι όσα έγιναν στον αγώνα με τη Βέροια είναι αντίστοιχα με όσα έγιναν στον αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός.

«Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις. Στο δικό μας παιχνίδι δεν έγιναν αυτά τα αίσχη. Δύο-τρία άτομα μπήκαν στο γήπεδο και τους έβγαλαν αμέσως οι αστυνομικοί. Εκεί τελείωσαν όλα, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Στο ΟΑΚΑ έπεσε πολύ ξύλο. Έγιναν πολλά και δεν είναι το ίδιο. Όλος ο κόσμος το αναγνωρίζει αυτό».

 «Ο Ατρόμητος δεν… πουλιέται»

-Τι είχε ο Άρης σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης;

«Με τον Ατρόμητο ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι και ότι χτυπάει όλα τα ματς στα ίσια. Έχω περάσει απ’ αυτήν την ομάδα και επειδή μαθαίνω τι ακούγεται στη Θεσσαλονίκη, σας λέω ότι δεν ισχύει τίποτα. Γνωρίζω τον Ατρόμητο καλύτερα απ’ οποιονδήποτε άλλο. Πιστέψτε με, δεν «πουλάει» παιχνίδια. Ξέρω τη φιλοσοφία του προέδρου, των παικτών και θέλω να το πω γιατί ξέρω τι ακούγεται και με πειράζει. Ο Ατρόμητος διανύει περίοδο κάμψης, ήταν κακός στα τελευταία παιχνίδια. Όχι μόνο με τον Άρη. Παίξαμε καλά, τα δώσαμε όλα, δείξαμε χαρακτήρα και πάθος. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες πιστέψαμε περισσότερο στους εαυτούς μας και κάναμε μια σπουδαία νίκη».

-Θεωρείς ότι στη φάση της αποβολής του Αγκάνθο το παιχνίδι «έγειρε» προς την πλευρά του Άρη;

«Παίξαμε πιο παθιασμένα μετά την αποβολή. Όταν αδικείσαι, λογικό είναι να πεισμώσεις. Δείξαμε χαρακτήρα από εκείνο το σημείο και έπειτα. Ίσως να μας έκανε καλό. Καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Όταν παίζεις με δέκα παίκτες είσαι πιο συγκεντρωμένος και δεν μπορείς να «ανοιχτείς». Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-0 και εκεί πιστέψαμε ακόμη περισσότερο. Με τις οδηγίες του προπονητή καταφέραμε και πήραμε μεγάλο «διπλό».

-Είδες συμπαίκτες σου να κλαίνε στη φάση της αποβολής…

«Όταν έρχεται μια άδικη αποβολή, είναι λογικό να υπάρξουν έντονα συναισθήματα. Τα παιδιά ένιωσαν πολλά πράγματα. Πίστεψαν ότι μπορεί να χάσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Ένιωσαν ότι η ομάδα «πέφτει». Θεωρώ ότι ήταν η αδικία που τους έκανε να κλάψουν».

-Υπήρξε στιγμή που να φοβήθηκες; Που να σκέφτηκες ότι ο Άρης θα πέσει;

«Περίμενα όλα τα παιχνίδια. Δεν το πήρα ποτέ απόφαση ότι θα πέσουμε. Από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, γιατί να πέσουμε;»

-Τι λέγατε μετά το Περιστέρι;

«Ξέραμε ότι κάναμε απλά μια νίκη. Τίποτα περισσότερο. Το κινητό μου πάντα είναι κλειστό μετά τα παιχνίδια, οπότε δε μίλησα με κανέναν. Άλλαξε η ψυχολογία μας μετά από εκείνο το ματς. Και σε ατομικό και προσωπικό επίπεδο».

-Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, μίλησες για «παπαγαλάκια» που μιλάνε για τον Άρη. Τι και ποιους εννοείς;

«Δεν μπορώ να πω ποιους εννοώ γιατί δεν είναι σωστό. Όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν. Εννοούσα ότι πολλοί μιλάνε για τον Άρη. Ότι θα πέσει επειδή δεν έχει παίκτες, δεν έχει πίστη, είναι «λίγος». Όλα αυτά με… τρέλαναν όταν τα άκουσα».

-Τι είχε ο Άρης στα δύο τελευταία παιχνίδια; Πίστη, καρδιά, ψυχή;

«Ο νέος προπονητής μας πέρασε πολύ γρήγορα τα «θέλω» του, γιατί έχει πειθαρχία στον τρόπο που δουλεύει. Έχουμε δείξει έναν άλλο Άρη. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Όλα τα παιδιά έβγαλαν από μέσα τους τη ψυχική δύναμη που έπρεπε. Ο Άρης έχει παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα. Ωστόσο, ήταν φοβισμένοι. Ο κ. Παπαδόπουλος ξέρει πάρα πολύ καλά τι μπορεί να πάρει απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό μας «κέρδισε». Μας βοήθησαν και τα γρήγορα γκολ που σημειώσαμε».

 «Έγινα πιο άντρας στον Άρη»

-Έρχεται κάποιος από το εξωτερικό και σε ρωτάει «ποιος είναι ο Άρης». Τι απαντάς;

«Καταρχήν, είμαι σίγουρος ότι θα ξέρει τον Άρη. Ο Άρης είναι ένα κομμάτι στη ζωή μου που μ’ έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Παρά το γεγονός ότι περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Έγινα πιο δυνατός. Μπορείς να πεις ότι έγινα πιο «άντρας». Χρωστάω σ’ αυτόν τον σύλλογο πολλά πράγματα γιατί με εμπιστεύτηκε».

-Πως διαχειρίστηκες την πίεση που υπήρχε γύρω από την ομάδα από τον κόσμο;

«Η πίεση μ’ αρέσει. Δεν έχει νόημα να παίζεις μπροστά σε 10 άτομα. Πιστεύω ότι η πίεση υπάρχει σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Και ο Άρης κάνει έναν πρωταθλητισμό στα τελευταία ματς. Μ’ αρέσει η πίεση. Χαίρομαι να βλέπω τόσο κόσμο στο γήπεδο».

 -Στην εποχή του Σούλη Παπαδόπουλου έκανες τα καλύτερα σου παιχνίδια με τον Άρη. Τι είχε που δεν είχαν οι προηγούμενοι προπονητές;

«Μου έχει δείξει ότι με εμπιστεύεται πάρα πολύ. Μου μιλάει, μου εξηγεί πως πρέπει να κινηθώ μέσα στο γήπεδο. Από την πρώτη στιγμή με έχει βοηθήσει. Είναι ένας άνθρωπος που από την αρχή της παρουσίας του η ομάδα απέκτησε πειθαρχία, γιατί –κακά τα ψέματα- με τους προηγούμενους προπονητές δεν είχαμε πειθαρχία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, τόσο για τα αποδυτήρια, όσο και για την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας αληθινός άνθρωπος, που έχει τη δική του… τρέλα! Έχει αγάπη για το ποδόσφαιρο. Κανένας άλλος προπονητής δε θα ερχόταν αυτή τη στιγμή στον Άρη. Μας βοηθά πολύ με τις γνώσεις του».

-Μίλησες για τακτική. Με τους προηγούμενους προπονητές που πρόλαβες στον Άρη υπήρχε τακτική;

«Δε θέλω να μιλάω για προηγούμενους προπονητές, γιατί κι αυτοί μπορεί να μιλάνε για εμένα, όπως και ξέρω ότι το κάνουν. Ξέρω ότι με κατηγορούν ότι φταίω εγώ που έφυγαν από την ομάδα, αλλά ας έρθουν να το πουν μπροστά μου. Αν έχει κάποιος κάτι μαζί μου, δεν είναι σωστό να μιλάει δεξιά και αριστερά. Όσο γι’ αυτό που ρώτησες, για να δουλέψει κάποιος στην τακτική, πρέπει να έχεις τις γνώσεις. Αν δεν γνωρίζεις, πως θα δουλέψεις; Ο Παπαδόπουλος γνωρίζει καλά από τακτική γιατί ήταν προπονητής σε πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής, ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

 «Ο Άρης δεν είναι παράρτημα κανενός»

-Ειπώθηκε ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό σηματοδοτούν μια διαφορετική σχέση με τον Άρη. Σε ενοχλεί αυτό;

«Αυτά είναι βλακείες και κακοήθειες του κόσμου, που δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα. Όταν δεν μπορείς να παίξεις στη μία μεγάλη ομάδα, κοιτάς να πας σε κάποια άλλη μεγάλη ομάδα. Αυτό νομίζω είναι λογικό. Όπως ήρθαμε στον Άρη, τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης (σ.σ: Ζαραδούκας), θα μπορούσαμε να πάμε σε άλλη ομάδα. Δε σημαίνει κάτι αυτό. Στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και γι’ αυτό ακούγονται τέτοια πράγματα».

-Αποκτήθηκες από ένα συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα, αυτό άλλαξε στην πορεία. Το έχεις συναντήσει άλλη φορά στην καριέρα σου;

«Όχι, ποτέ. Δε νομίζω ότι είναι κάτι σωστό. Ήρθα με μια διοίκηση που μπορεί να μη γνώριζε τόσα πολλά για το ποδόσφαιρο, αλλά ήταν καλοί άνθρωποι και προσπαθούσαν για την ομάδα. Με τον κ. Σκόρδα είναι διαφορετικά. Είναι «μέσα» στα πράγματα. Ξέρει καλά τι γίνεται και μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές, φαίνεται καλός άνθρωπος».

 «Στα μπουζούκια μόνο όταν σωθούμε»

Όταν ένας νεαρός άνθρωπος, μόλις στα 23 του χρόνια, εγκαθίσταται σε μια πόλη με τη νυχτερινή «ζωή» της Θεσσαλονίκης, είναι λογικό να προκύψουν «πειρασμοί». Ο Ανδρέας Τάτος όμως, περιμένει το βράδυ της 21ης Απριλίου.

Τότε, με τον Άρη «σωμένο», θα τα «σπάσει» στα μπουζούκια, όπως θα έχει κάθε δικαίωμα να πράξει, έπειτα από 3,5 μήνες τεράστιας ψυχολογικής πίεσης και αδημονία για την επίτευξη του στόχου. Η συζήτηση μας μαζί του δεν περιορίστηκε όμως μονάχα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο άσος των κίτρινων δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναφερθεί για πρώτη φορά στη ζωή του για τη σχέση του με τη Βικτόρια, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του και στη Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας τον όταν το χρειάζεται. Μιλάει για τη «σχέση» του με τον Θεό, συγκρίνει Θεσσαλονίκη με Αθήνα και «κλείνει» την κουβέντα με μια τοποθέτηση κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου.

-Θεσσαλονίκη ή Αθήνα;

«Είμαι μια χαρά στη Θεσσαλονίκη, αν και δεν έχω καταφέρει ακόμη να βγω πολύ στην πόλη γιατί περάσαμε δύσκολες στιγμές σαν ομάδα. Δεν είναι του στυλ μου να εμφανίζομαι πολύ. Ένα καφεδάκι θα το πιω. Αλλά δεν έχω πάει να διασκεδάσω πουθενά, ούτε στα μπουζούκια, ούτε στα κλαμπ. Ας σωθεί η ομάδα και θα πάμε και εκεί. Είναι όμορφη πόλη, μ’ αρέσει πολύ. Νομίζω όμως ότι δε συγκρίνεται με την Αθήνα. Εδώ όλα είναι κοντά, είναι πιο ήσυχα. Στην Αθήνα οι αποστάσεις είναι μεγάλες, υπάρχει βαβούρα».

-Σου λείπουν οι δικοί σου άνθρωποι;

«Έχω τη χαρά να ζω με τη σύντροφο μου στη Θεσσαλονίκη, τη Βικτόρια, οπότε σ’ αυτό το επίπεδο είμαι καλά. Είμαστε 3 χρόνια μαζί και με βοηθά πολύ στις δύσκολες στιγμές».

-Πιστεύεις στον Θεό;

«Ναι, πάρα πολύ. Κάνω συνέχεια τον σταυρό μου, προσεύχομαι. Πηγαίνω στην εκκλησία διαρκώς, ανάβω ένα κεράκι. Η πίστη μου είναι «βαθιά».

-Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου πρότυπο;

«Μ’ άρεσε πάντα ο Ζιντάν. Μεγάλος ποδοσφαιριστής, μεγάλη προσωπικότητα. Φαντεζί παίκτης. Ένας τέλειος ποδοσφαιριστής. Τα λόγια είναι περιττά. Όσο για την Ελλάδα, μ’ αρέσει πολύ ο Ιμπαγάσα. Τον έχω ζήσει και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά την ηλικία του. Νομίζω ότι είναι από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα».

-Παρακολουθείς τις εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο; Ποιο είναι το σχόλιο σου για την κατάσταση στην ελληνική κοινωνία;

«Σίγουρα παρακολουθώ. Ζούμε τραγικά πράγματα. Διάβαζα προχθές ότι ένας 50χρονος στην Αθήνα αυτοπυρπολήθηκε γιατί ήταν άνεργος, ένας άλλος πήδηξε από το μπαλκόνι γιατί δεν είχε λεφτά να ταΐσει την οικογένεια του. Δεν το περίμενα να φτάσουμε εδώ. Πιστεύω ότι το κράτος θα μπορούσε να κάνει κάτι γι’ αυτούς τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε. Έχουν «φαγωθεί» πολλά λεφτά στην Ελλάδα. Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι τα φαινόμενα διαφθοράς έχουν τελειώσει».

-Πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής που στο μυαλό ενός καθημερινού Έλληνα έχει τα πάντα στα πόδια του; Λεφτά, δημοσιότητα, γυναίκες…

«Δεν είναι το παν τα λεφτά, οι γυναίκες και η δημοσιότητα. Το παν είναι να είσαι υγιής και να μη σου λείπουν πράγματα. Να μη ζητάς τη χλιδή. Εγώ έτσι είμαι και πάντα έτσι θα είμαι. Βοηθάω ανθρώπους και πάντα θα το κάνω, είτε έχω λεφτά, είτε όχι. Με στεναχωρούν πολύ ορισμένες καταστάσεις. Αν στη ζωή μου καταφέρω να γίνω μια ισχυρή προσωπικότητα με λεφτά στην άκρη, θα ήθελα να βοηθήσω με κάποιον τρόπο ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».

«Λένε ψέματα, με όλους είμαι τέλεια»

Το… καπέλο στους συμπαίκτες του «έβγαλε» ο Ανδρέας Τάτος, που επισήμανε στα «ΑΝ των συντακτών» ότι το κλίμα στα αποδυτήρια του Άρη είναι εξαιρετικό, καθώς άπαντες είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Ακόμη, ο 23χρονος άσος εκφράζει «ανοιχτά» τον εκνευρισμό του για τις φήμες που τον θέλουν να… μη μιλιέται με ορισμένους.

-Υπάρχει κάποιος με τον οποίο να ήρθες πιο κοντά μέσα απ’ την ομάδα;

«Με όλους έχω εξαιρετικές σχέσεις. Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε καλά παιδιά, τα οποία αντιλαμβάνονται την κατάσταση του Άρη».

-Στο ρωτάω διότι ακούστηκε ότι δε μιλιέσαι με κάποιους μέσα στην ομάδα. Όπως με τον Αγκάνθο π.χ.

«Αυτά είναι ψέματα. Με όλα τα παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις. Γιατί να έχω πρόβλημα με τον Αγκάνθο; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Με όλους έχω εξαιρετικές σχέσεις. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν ισχύουν αυτά».

To Top