Τάτος: “Aρκετά παπαγαλάκια δεν μας πιστεύουν, αλλά δεν πειράζει, θα μιλήσουμε στο γήπεδο!”

Ο Ανδρέας Τάτος έκανε λόγο για αρκετά “παπαγαλάκια” που δεν πιστεύουν στη σωτηρία του Άρη ενώ αναφέρθηκε και στην καλή ψυχολογία της ομάδας.

Ο μέσος των κίτρινων μίλησε στην εκπομπή Superball. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς στο Περιστέρι: “Όλοι μας παίξαμε καλά και κάναμε κατάθεση ψυχής. Δείξαμε χαρακτήρα όταν μείναμε με 10 παίκτες, παίξαμε άμυνα και είχαμε καλή τακτική. Ακούσαμε τον προπονητή μας και με πάθος θέληση φτάσαμε στη νίκη”.

Για την υπόθεση παραμονής: “Τώρα έχουμε περισσότερες ελπίδες, αλλά θα πρέπει να μας ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Θέλουμε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και προσπαθούμε γι αυτό”.

Για την διαιτησία που έχει στα ματς του ο Άρης: “Δεν θέλω να μιλήσουμε για την διαιτησία. Έχουμε δει και καλές και κακές διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είμαι υπεύθυνος εγώ για να ασχοληθώ”.

Για το αν ο Άρης θα καταφέρει να σωθεί: “Έχουν μείνει 2 ματς ακόμα. Αν παίξουμε όπως χθες μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, ιστορικός σύλλογος και κάθε ματς γεμίζει το γήπεδο. Παρά τα όσα λάθη έγιναν και κακό ξεκίνημα της σεζόν, δεν αξίζει να πέσει κατηγορία”.

Για το γεγονός πως χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Ατρομήτου:“Σίγουρα ήταν μια δύσκολη βραδιά για τον Ατρόμητο αλλά έχει εξασφαλίσει ήδη την είσοδό του στα πλέι οφ. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές στον Ατρόμητο και δεν τα ξεχνώ. Ο Σπανός είναι ένας καλός πρόεδρος και η ομάδα είναι υγιής μαζί του. Ο Ατρόμητος πέτυχε κάτι πολύ μεγάλο. Δεν θέλω να πω γιατί δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο παρά το γεγονός πως έχει καλούς παίκτες”.

Για το αν τα δύο επόμενα ματς είναι τα σπουδαιότερα της καριέρας του:“Αυτά τα ματς είναι τα πιο δύσκολα. Δεν είναι σαν τους τελικούς Κυπέλλου, γιατί ξέραμε πως είναι ένας ματς που μπορεί να το κερδίσεις ή να το χάσεις. Και να χάσεις το Κύπελλο δεν είναι τίποτα, ενώ τώρα αν χάσουμε πέφτουμε κατηγορία. Είναι πολύ κρίσιμο για εμάς”.

Για το αν αξίζει να παίζει στον Ολυμπιακό: “Εγώ προσπαθώ να παίζω καλά και να βοηθάω όποια ομάδα μου δίνει την ευκαιρία. Θέλω να δείξω πως αξίζω να παίζω μέσα στο γήπεδο. Ήθελα να πάω δανεικός, γιατί δεν μπορούσα να μείνω άλλο στον πάγκο. Δεν μπορώ να πω αν αξίζω να παίζω στον Ολυμπιακό. Ας έπαιρνα ευκαιρίες κι αν μπορούσα θα έπαιζα, αν όχι δεν θα έπαιζα. Στον Άρη παίζουμε καλά σαν σύνολο. Δεν θέλω να πω κάτι για μένα. Ας πει ο κόσμος. Εγώ πιστεύω πως μπορώ και θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Τώρα είμαι στον Άρη, είμαστε σε κρίσιμο σημείο και δεν θέλω να ασχοληθώ”.

Για το αν βοήθησε η αλλαγή προπονητή: “Ναι. Μας βοήθησε και ψυχολογικά και αγωνιστικά η αλλαγή προπονητή”.

Για την ισοπαλία με τον Πανθρακικό και το ματς με τον Αστέρα: “Με τον Πανθρακικό ήταν δύσκολο και κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες. Ο Πανθρακικός ήρθε για δύο αποτελέσματα και μας περίμενε πίσω, όμως και εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά. Τουλάχιστον δεν χάσαμε και είναι σημαντικό αυτό για τη συνέχεια. Ο Αστέρας είναι μια ποιοτική ομάδα με καλούς ποδοασφαιριστές, αλλά τώρα είναι ντεφορμέ. Έχασε σήμερα και από την Ξάνθη. Όλα είναι στα χέρια μας και στα πόδια μας. Αν είμαστε καλοί θα το πάρουμε το παιχνίδι”.

Για την ψυχολογία στο ματς με τον Ατρόμητο: “Είχαμε πολύ ενθουσιασμό και καλή ψυχολογία. Πιστεύαμε πως θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Πήγαμε για να μην χάσουμε και τελικά πήραμε τη νίκη”.

Για τον κόσμο του Άρη: “Ο κόσμος του Άρης είναι μεγάλος και πάντα δίπλα στην ομάδα, όπου κι αν πηγαίνουμε. Στην Βέροια είχαμε 6.000 κόσμο. Αυτά τα συναισθήματα και τις εικόνες δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Το εννοώ αυτό. Ο κόσμος δίνει ό,τι έχει και δεν έχει για την ομάδα και βρίσκεται πάντα κοντά μας. Και στις καλές και στις κακές στιγμές”.

Για τον Ατρόμητο: “Στον Ατρόμητο έχω περάσει αξέχαστες στιγμές με όλα τα παιδιά και με τον πρόεδρο. Ήμουν τέσσερα χρόνια εκεί, πέρασα πολύ καλά και είναι κομμάτι της ζωής μου”.

Για όσους πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει ο Άρης: “Είναι αρκετά τα παπαγαλάκια που δεν μας πιστεύουν αλλά δεν πειράζει. Την άλλη εβδομάδα θα μιλήσουμε στο γήπεδο και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να μείνουμε στην κατηγορία. Στον Άρη έγιναν πολύ σοβαρά λάθη με αλλαγές διοικήσεων και προπονητών και γι αυτό η ομάδα είναι τόσο χαμηλά”.

Για το αν θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ: “Ανήκω στον Ολυμπιακό έχω ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο. Δεν θέλω να πω κάτι”.

Για τον Μασάντο που παίζει στη θέση του στον Ολυμπιακό: “Ο Μασάντο είναι φίλος μου, καλό παιδί και καλός παίκτης. Δεν έχει προσφέρει αυτά που μπορεί αλλά είναι καλός παίκτης”.

To Top