ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τέλεκομ Μπον: Θέλει να παίξει γρήγορα και με τρίποντα, αλλά δεν της βγαίνει στην Ευρώπη

Η Τέλεκομ Μπον είναι από τις μικρομεσαίες ομάδς του γερμανικού πρωταθλήματος, εκεί βρίσκεται και φέτος μετά από έξι αγώνες, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ουραγός στον όμιλο του Άρη χωρίς νίκη.

Στη μπουντεσλίγκα έχει ρεκόρ 4-2 και βρίσκεται στην 8η θέση, στο Τσάμπιονς Λιγκ το ρεκόρ της είναι αρνητικό, 0-3, έχοντας ηττηθεί από Οστάνδη (εντός, 66-74), Ζιέλονα Γκόρα (εκτός, 69-73) και Νίμπουρκ (εντός, 87-89). Αυτή είναι η εικόνα της βάσει των αποτελεσμάτων. Μέσα στο γήπεδο το πόσο καλή ή κακή ομάδα είναι θα φανεί σήμερα και εξαρτάται εν πολλοίς από τον Άρη και την δική του απόδοση.

Η Τέλεκομ Μπον έχει βρει πολλές λύσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Μάλκομ Χιλ, 22χρονο φόργουορντ που ήρθε φέτος στην Ευρώπη και στα τρία πρώτα παιχνίδια έχει 25,7 πόντους με 61% στο τρίποντο (11/18)! Αν συνυπολογίσει κανείς ότι όλη η Τέλεκομ Μπον έχει 37/124, ποσοστό 29,8% μπορεί να αντιληφθεί ότι οι υπόλοιποι παίκτες – τουλάχιστον μέχρι τώρα – δεν το έχουν το σουτ, παρόλο που δοκιμάζουν πολλά τρίποντα (25 ανά αγώνα).

Οι Ντζούρισιτς, Παρκς, Μπρέουνιγκ και Γκαμπλ μοιράζονται τον χρόνο στις θέσεις των ψηλών και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, ενώ στην περιφέρεια η ομάδα της Βόννης στηρίζεται στους Μπάρτολο (Κουβανός πολιτογραφημένος Γερμανός) και Ντιλέο (Αμερικανός πολιτογραφημένος Γερμανός) κυρίως, παίκτες που ο Άρης και μπορεί και πρέπει να τους ελέγξει.

To Top