Τέλος από την Άρσεναλ ο Ελνένι

Ο Μοχάμεντ Ελνένι θα φύγει από την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν μετά από οκτώ χρόνια στην ομάδα της Premier League, δήλωσε ο Αιγύπτιος διεθνής μέσος.

Ο Ελνένι εντάχθηκε στους «Κανονιέρηδες» από την ελβετική Βασιλεία το 2016 για 5 εκατομμύρια λίρες (6 εκατομμύρια δολάρια) και έχει κάνει 161 εμφανίσεις για τον λονδρέζικο σύλλογο.

Ένας τραυματισμός στο γόνατο περιόρισε τον 31χρονο Αφρικανό σε μόλις οκτώ παρουσίες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23, ενώ έκανε έξι εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στην τρέχουσα περίοδο.

«Είμαι εδώ σήμερα για να σας στείλω ένα μήνυμα, να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει για μένα», είπε ο Ελνένι σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X την Παρασκευή. «Η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη. Πραγματικά θα μου λείψετε τόσο πολύ. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου».

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν ανέφερε τον επόμενο προορισμό του μετά την Άρσεναλ.

Είπε ότι θα αποχαιρετήσει τους φιλάθλους στο «Εμιρέιτς» την Κυριακή, καθώς η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον στον τελευταίο αγώνα της πρωταθλήματος, ελπίζοντας σε ένα «γλίστρημα» της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Γουέστ Χαμ για να εξασφαλίσει τον πρώτο της τίτλο μετά από 20 χρόνια.

To Top