Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μπρέι

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι ο Τι Τζέι Μπρέι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με τον Αμερικανό να ζητά την λύση του συμβολαίου του για προσωπικούς λόγους. Σε αναζήτηση γκαρντ πλέον οι “πράσινοι”.

Ο Τι Τζέι Μπρέι δεν είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού. Όπως ενημέρωσε η “πράσινη” ΚΑΕ, ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε την λύση του συμβολαίου του για προσωπικούς λόγους.

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Μπρέι, ο Παναθηναϊκός πλέον θα βγει ξανά στην αγορά για να ψάξει για γκαρντ, αφού πλέον είναι απαραίτητο να προστεθεί ακόμα ένας περιφερειακός στο ροτέισον της ομαδας. Σε περίπτωση πάντως που ο Μπρέι θελήσει να αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα θα πρέπει να καταβάλλει το buy out του ύψους 100.000 ευρώ στους “πράσινους”.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός στις θέσεις των γκαρντ έχει τους Κέντρικ Πέρι, Νεμάνια Νέντοβιτς, Ντάριλ Μέικον και Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά και τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Τι Τζέι Μπρέι. Ο αθλητής ενημέρωσε πως δεν δύναται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας για προσωπικούς λόγους”.

To Top