ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η “δουλειά” έγινε: Μετά τον “βολεϊμπολίστα” του Αιγίου, τέλος δια παντός η διαιτησία για τον… βοηθό της Λαμίας!

Ο βοηθός Ζέρβας που δεν είδε ότι στο γκολ της Λαμίας υπήρχαν… πέντε παίκτες οφσάιντ, δεν θα ξαναπιάσει σημαία στα χέρια του. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα, τη στιγμή πάντως που το αποτέλεσμα δεν αλλάζει: η “δουλειά” έγινε, η Λαμία πήρε πλεονέκτημα από το πουθενά με γκολ “μαϊμού” και όλοι λένε “τι κάνει… νιάου, νιάου” στα κεραμίδια”; στην ερώτηση ποιος “σπρώχνει” την ομάδα από την Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο β’ βοηθός της αναμέτρησης, Δημήτρης Ζέρβας από την ΕΠΣ Πιερίας, που έκανε το «λάθος», τελειώνει δια παντός από την διαιτησία και δεν πρόκειται να οριστεί ξανά σε παιχνίδι.

Πρόκειται για ειλημμένη απόφαση της ΚΕΔ, καθώς Τριτσώνης και Κουκουλάκης θεωρούν πως δεν γίνεται να υπάρχει στους πίνακες βοηθός που δεν μπορεί να δει αυτή τη φάση. Το ερώτημα παραμένει: αλλάζει κάτι; Φυσικά και όχι. Μήπως το ίδιο δεν είχε γίνει και με τον “βολεϊμπολίστα” του Αιγίου. Του έκοψαν την μπάλα, αλλά η “δουλειά” είχε γίνει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπό κρίση βρίσκεται και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Παναγιώτης Συμεωνίδης (επίσης από την ΕΠΣ Πιερίας) που φέρει και εκείνος ευθύνη για μια τόσο χοντροκομμένη υπόδειξη.

To Top