Τέλος εποχής για Αθανασιάδη και Ζαμπέτα…

Με την σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης να εγκρίνει νέα διοίκηση στην ΠΑΕ Άρης, ήρθε – τυπικά τουλάχιστον – το τέλος της διοίκησης Αθανασιάδη, που οδήγησε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε αυτή την τραγική οικονομική – διοικητική κατάσταση.

 Ο Αντώνης Ζαμπέτας, μέλος αυτής της διοίκησης από τη θέση του διευθύvοντα συμβούλου, επιδίωξε μέχρι τέλους να διατηρηθεί στο προσκήνιο ως μέλος της διοίκησης Πρωτοδικείου, αλλά η απόφαση της Κοινωνίας Μελών είχε παρθεί κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, αλλά και τη λογική: κανένας παράγοντας από την οκταετία 2004-12 στη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, και φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της νέας διοίκησης, η σημερινή απόφαση σφράγισε το τέλος μιας εποχής πολύ άσχημης για την ομάδα ποδοσφαίρου και τον σύλλογο γενικότερα.

Πλέον, δεν υπάρχει κανένας από εκείνη την διοίκηση. Ούτε ο Θανάσης Αθανασιάδης, ούτε ο Αντώνης Ζαμπέτας, όσο κι αν επιθυμούσε να συνεχίσει να βρίσκεται σε διοικητικό πόστο.

Υπάρχει πάντως, ένα σημαντικό ερωτηματικό για τον τελευταίο, σχετικά με το αν έχει και ποιον ρόλο από εδώ και πέρα. Μια και ήδη όπως έχει ειπωθεί κατά κόρον τελευταία θέλει να “βοηθήσει έστω κι απέξω την προσπάθεια”,έχοντας αναλάβει μεγάλο από το φετινό βάρος του σχεδιασμού και της λειτουργίας της ομάδας… Αναμένουμε τις εξελίξεις.

To Top