ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος εποχής Λάσκαρη…

Χθες γράφτηκε η αρχή του τέλους της εποχής Λάσκαρη στον Άρη. Μοιάζει αδιανόητο ο νυν ιδιοκτήτης της ΚΑΕ να μπορέσει να συνεχίσει με αυτή την ιδιότητα και να διοικεί υπό φυσιολογικές συνθήκες, πολύ απλά διότι από χθες ξεκάθαρα έγινε κατανοητό στον ίδιο αυτό που προφανώς δεν ήθελε να αντιληφθεί. Έχασε κάθε ίχνος εκτίμησης και εμπιστοσύνης του κόσμου του Άρη.

Ο κόσμος που τον χειροκρότησε, που τον αποθέωσε, που δέχθηκε με λαχτάρα το όραμα που ο ίδιος του έδωσε πριν από δύο χρόνια, δεν αντέχει άλλο να βλέπει τη ναυαρχίδα του συλλόγου να αποσυντίθεται.

Ο μπασκετικός Άρης έχει σήψη στα κύτταρα του. Δεν υπάρχει υγεία. Και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά μόνο στο προσωπικό πρόβλημα του Νίκου Λάσκαρη, αλλά πρωτίστως στον τρόπο με τον οποίο διοικεί από τη στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα με τον Λετονό.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η επόμενη μέρα του μπασκετικού δεν περιλαμβάνει τον Λάσκαρη και αυτό είναι κρίμα για τον ίδιο, υπό την έννοια ότι είναι ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα έβαλε χρήματα στην ομάδα και θα φύγει και ως αποτυχημένος και ως άνθρωπος που δημιουργήσε νέα χρέη, προδίδοντας έναν κόσμο που πίστεψε σε αυτόν. Γι’ αυτό και οι έντονες αποδοκιμασίες χθες…

Η μία πραγματικότητα του Άρη είναι ότι ο οργανισμός Άρης έχει αποβάλλει τον Λάσκαρη. Η άλλη πραγματικότητα είναι πως ο Λάσκαρης είναι αυτός που ακόμα αποφασίζει και αυτός θα αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Ευχής έργο είναι να εχει αντιληφθεί επί της ουσίας ότι δεν μπορεί να υπάρχει – εκτός κι αν αύριο βρέξει… εκατομμύρια – πλέον στον Άρη και ας δώσει την πιο ενδεδειγμένη λύση για την συνέχεια.

Δυστυχώς για τον Άρη ακόμα και σήμερα όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Λάσκαρη.

ΥΓ: Περί προτάσεων και εμπλεκόμενων προσώπων καλό θα είναι καταρχήν να μην εικάζει και συμπεραίνει κανείς πράγματα δίχως να γνωρίζει, αρκούμενος απλώς στο να αναπαράγει φήμες. Αν υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να εμπλακούν, στόμα έχουν να μιλήσουν, μυαλό έχουν να δράσουν και να σκεφτούν πότε και πώς πρέπει να το κάνουν.

To Top