ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τέλος η σεζόν για τον Τζόουνς, αναχωρεί για την Αμερική

Ο Λάκι Τζόουνς θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες τις επόμενες ημέρες. Δεν πρόκειται να παίξει μπάσκετ σε άλλη ομάδα, δεν πρόκειται να υπάρξει λύση της συνεργασίας του με τον Άρη το προσεχές διάστημα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε προ καιρού ρωτήσει, αν υπάρχει δυνατότητα μετά το τέλος των υποχρεώσεων της φετινής χρονιάς να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα, διότι έχει ανάγκη τα χρήματα.

Ο Άρης εξήγησε πώς έχει η κατάσταση με το απαγορευτικό μεταγραφών και κάπου εκεί έληξη η υπόθεση. Άλλωστε και ο Τζόουνς δεν θα ήταν σώφρων αν ρίσκαρε να “χάσει” δύο μηνιάτικα και το ποσό σε ενδεχόμενο “kik out” του συμβολαίου του (ένα ποσό κοντά στα 30.000 δολάρια) συν το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς, για ένα μήνα μπάσκετ στην Ιταλία ή τη Γερμανία.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Τζόουνς, ο οποίος επιστρέφει στις ΗΠΑ με την οικογένειά του και θα περιμένει μέσα στον Ιούνιο τις εξελίξεις στον Άρη για την παραμονή του ή όχι. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην συνεχίσει στην ομάδα του χρόνου, αλλά αυτό θα αποφασιστεί το καλοκαίρι, όχι σήμερα.

To Top