Τέλος και μαθηματικά… To “έγκλημα” ολοκληρώθηκε! Η “επόμενη μέρα” στο μυαλό όλου του Άρη!

Το φετινό μαρτύριο του Άρη τελειωμό δεν έχει… Η ήττα από τον Εργοτέλη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με 0-2 και ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε καταδεικνύουν την συνολικότερη εικόνα που έδειξε ο φετινός Άρης. Το “έγκλημα” ολοκληρώθηκε! Και μαθηματικά πλέον οι κίτρινοι υποβιβάστηκαν σήμερα, όλοι επικεντρώνονται στην επόμενη μέρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα αρχίζουν τα (πιο) δύσκολα.

Μέσα σε δύο λεπτά ο Εργοτέλης σκόραρε δύο φορές και πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του στον αγωνιστικό χώρο. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι του Άρη, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 9’ όταν ο Διούδης έσωσε τον Άρη σε τετ α τετ του Διαμαντάκου και μέχρι το 28’ όταν άνοιξε το σκορ δεν συνέβη το παραμικρό.

Τότε μετά από κόρνερ, επικράτησε η… κλασική σύγχυση στην άμυνα του Άρη, η μπάλα στρώθηκε στον Σαρρή, ο οποίος εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, στο 30’, ο Διαμαντάκος βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και ανενόχλητος πλάσαρε τον Διούδη για το 0-2. Ο Εργοτέλης είχε άλλη μια ευκαιρία για να τριπλασιάσει τα γκολ, αλλά ο Διούδης έστειλε σε κόρνερ το σουτ του Διαμαντάκου. Οι κίτρινοι είχαν μια καλή στιγμή όταν από φάουλ του Τάτου, ο Μανιάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Στοϊκοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε περισσότερο τυπικό χαρακτήρα, παρά παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ο Άρης προσπάθησε στο ξεκίνημα του β’ μέρους να απειλήσει και να ξαναμπεί στο ματς, αλλά ενώ πίεσε τον Εργοτέλη, υστέρησε στην τελική προσπάθεια και έτσι παράμεινε το 0-2 ως το τέλος… Αποδοκιμασίες στο τέλος για την εικόνα διάλυσης μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για τους παίκτες και τον Σούλη Παπαδόπουλο, που δεν μπόρεσαν να δείξουν απολύτως τίποτα απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε στην Θεσσαλονίκη αδιάφορος…

ΑΡΗΣ: Διούδης, Γιαννίτσης (46’ Καραγκούνης), Οικονομόπουλος (46’ Τριανταφυλλάκος), Τάτος, Μπακασέτας, Καμινιώτης (61’ Σουνάς), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαϊδης, Τσιάρας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στοϊκοβιτς, Πίτσος, Μεχία, Τζανακάκης, Ιμπραήμ (Μονακέλο), Καρντόζο, Σαρρής, Μπουχαλάκης (75’ Κοζορώνης), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος (90’ Αθανασίου).

 

To Top