ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος και στο δεύτερο ban και ανακοίνωση της ΠΑΕ με επίρριψη ευθυνών: «Ετοιμάζουμε έναν Άρη ακόμη πιο δυνατό!»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε πως και το δεύτερο ban που αφορούσε την υπόθεση Ντουρμισάι ολοκληρώθηκε και έτσι ο Άρης θα μπορέσει να ξεκινήσει τις μεταγραφές του.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα στη μέρα το PRESSARIS, Θοδωρής Καρυπίδης και Κριστιάν Πορτίγια συμφώνησαν στο τελικό ποσό των 350.000 ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει στο χέρι 300.000 ευρώ, 50.000 ευρώ σε ένα μήνα από σήμερα. Εκκρεμούσε για την οριστική άρση του ban η εξέλιξη με την υπόθεση του δελτίου του Ντουρμισάι, κάτι που λύθηκε επίσης, όπως ενημέρωσε σχετικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση και των δύο ban, που επιβλήθηκαν από τη FIFA.

Παρότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει ευθύνη, δεν είχε άλλη επιλογή από το να διευθετήσει και τις δύο υποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου και να μην τεθεί σε κίνδυνο ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Η άρση των ban ήταν μια επίπονη διαδικασία. Χρειάστηκε να γίνει οικονομική υπέρβαση εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει οφειλές, που –όπως είναι γνωστό- δεν αφορούν στη νυν ΠΑΕ, αλλά στην παλιά εταιρεία. Χρέη, που άλλοι δημιούργησαν και μας άφησαν «κληρονομιά».

Οι ευθύνες έχουν… ονοματεπώνυμο και το προσεχές διάστημα ο κ. Καρυπίδης θα τοποθετηθεί λεπτομερώς στις ευθύνες αυτών που οφείλουν κάποια στιγμή να απολογηθούν ενώπιον των χιλιάδων φίλων του ΑΡΗ. Ελπίζουμε να έχουν το θάρρος να το πράξουν, διότι ενώπιον της δικαιοσύνης θα λογοδοτήσουν σίγουρα.

Μέχρι τότε οι φίλοι του ΑΡΗ να είναι σίγουροι για το εξής: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα θα έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ετοιμάζουμε έναν ΑΡΗ ακόμη πιο δυνατό τη νέα αγωνιστική περίοδο!».

To Top