Τέλος καλό, όλα καλά! “Ναι” της ΕΠΟ, με κανονικά δελτία ο Άρης!

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του PRESSARIS, σύμφωνα με το οποίο η κίτρινη ΠΑΕ βρίσκεται ένα βήμα από την λύση του θέματος με τα δελτία. Η ΕΠΟ άναψε σήμερα το “πράσινο φως” και ο Άρης θα αγωνιστεί με όλες του τις μεταγραφές και με κανονικά δελτία την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ!

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, πέρα από τη διαδικασία που ξεκίνησε στο θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99, η ΠΑΕ Άρης “ολοκληρώνει τις προσπάθειες προκειμένου να κερδίσει τη μάχη με τα δελτία. Οι προσπάθειες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν θετική κατάληξη. Στην Αλκμήνης δεν έκρυβαν την αισιοδοξία τους ότι στο τέλος το θέμα θα κλείσει θετικά από σήμερα θετικά με την κατάθεση και του τελευταίου εγγράφου και την Παρασκευή θα εγκριθεί και αυτό, οπότε την Κυριακή θα αγωνιστούν κανονικά όλες οι φετινές μεταγραφές”.

Όπως και έγινε. Ο Άρης κατέθεσε και τα τελευταία έγγραφα στην ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε ότι όλα είναι νομότυπα και ενημέρωσε την κίτρινη ΠΑΕ, ότι αποφάσισε την έκδοση κανονικών δελτίων.  Όπως είναι γνωστό, ο Άρης αγωνίστηκε μέχρι τώρα με προσωρινά δελτία για τους παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή φέτος. Και δεν είναι λίγοι μια και αποτελούν πάνω από το 50% του φετινού ρόστερ. Η προθεσμία από την αρμόδια επιτροπή λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα κλείσει και τυπικά το θέμα.

Οι κίτρινοι κατέθεσαν την Πέμπτη το σχετικό χαρτί για τους διακανονισμούς, η ΕΠΟ αποφάσισε θετικά και αναμένουν πλέον να παραλάβουν τη Παρασκευή τα κανονικά δελτία, ώστε να αγωνιστούν στη συνέχεια με όλο το δυναμικό τους στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως διευκρίνιζαν οι άνθρωποι του Άρη, από την αρχή το θέμα του άρθρου 99 ήταν ανεξάρτητο και παράλληλο σε σχέση με αυτό των δελτίων.

To Top