Τέλος καριέρας για τον Γκάγκο

Την είδηση έκανε γνωστή ο αθλητικός διευθυντής της της Βελέζ Σάρσφιλντ, Πάμπλο Καμπαγιέρο : «Είναι κάτι δύσκολο να το δεχτούμε. Η αποχώρησή του είναι μια μεγάλη απώλεια. Έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να ανακάμψει δείχνοντας αφοσίωση », σχολίασε στο Radio Continental.

Ο ίδιος ο παίκτης είπε: «Θέλω να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να τερματίσω την καριέρα μου. Επέλεξα αυτό το δρόμο μετά από 15 χρόνια με ηρεμία.  Έζησα φανταστικές στιγμές και έκανα την καριέρα που δεν φανταζόμουν ούτε στα καλύτερα όνειρά μου. Επίσης είχα δύσκολες στιγμές που με επηρέασαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ήταν και μαθήματα. Με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Νιώθω την ευτυχία να αφήνω το ποδόσφαιρο με δική μου απόφαση, με τον δικό μου τρόπο, στη σωστή στιγμή».

Ο Γκάγκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα και το 2007, συνέχισε στην Ρεάλ Μαδρίτης , ενώ στην  Ευρώπη φόρεσε επίσης τις φανέλες της Ρόμα και της Βαλένθια, πριν το 2013 επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς. Αποφάσισε να αποχωρήσει από το  ποδόσφαιρο  φορώντας τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ.

 

To Top