Τέλος ο Αραβίδης από τον ΟΦΗ και ο Λούκιτς από τον Απόλλωνα

Παρελθόν από τις τάξεις του ΟΦΗ αποτελεί πλέον και επίσημα ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο έμπειρος επιθετικός ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι βρισκόταν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, με την διοίκηση των «ασπρόμαυρων» να προχωρά στην λύση της συνεργασίας μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αραβίδη. Ο Έλληνας επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το προηγούμενο καλοκαίρι και αγωνίστηκε σε 11 αγώνες σκοράροντας συνολικά 4 φορές. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αποδεσμεύσεων συνέχεια για τον Απόλλωνα καθώς μετά τους Γκαρός και Βάσιτς, ακόμα ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος για τον Αντρέι Λούκιτς καθώς όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ προχώρησε στην ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Μπράγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Αντρέι Λούκιτς από τη Μπράγκα. Ευχαριστούμε την ομάδα για τη συνεργασία και τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

To Top