Τέλος ο γάμος Τότι – Μπλάζι, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του

Μετά από 20 χρόνια ως ζευγάρι, εκ των οποίων τα 17 ως παντρεμένοι, ο Φραντσέσκο Τότι και η Ίλαρι Μπλάζι επιβεβαίωσαν τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, ανακοινώνοντας το χωρισμό τους μέσω ανακοινώσεων.

Ένα από τα πλέον διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια της ιταλικής σόου μπιζ δεν είναι πλέον μαζί. Ο λόγος για τον Φραντσέσκο Τότι και την Ίλαρι Μπλάζι, με τον ιστορικό καπιτάνο της Ρόμα και τη διάσημη τηλεπαρουσιάστριας να αποφασίζουν να τραβήξουν πλέον ξεχωριστούς δρόμους, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν φουντώσει εδώ και αρκετούς μήνες και έκαναν λόγο για τίτλους τίτλους σε μία σχέση αγάπης διάρκειας 20 ετών.

“Μετά από είκοσι χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ο δρόμος του χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα ακολουθήσουν άλλες δηλώσεις από την πλευρά μου..

Ζητάω από όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου”, αναφέρει η γραπτή δήλωση της Ίλαρι Μπλάζι που δόθηκε στα ιταλικά μίντια μέσω του εκπροσώπου της, με τον Τότι να λέει τα εξής μέσω της δικής του γραπτής δήλωσης:

“Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση του γάμου μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, που θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μου.

Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Ίλαρι στην ανάπτυξη των τριών υπέροχων παιδιών μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Πιστεύω με απόλυτο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας”.

To Top