Τέλος ο Γκαγιέγκο από Βόλο, Βόκολος στον Πανιώνιο

Νέο προπονητή θα έχει στα play – out η ομάδα του Βόλου, καθώς ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Θεσσαλών και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο 44χρονος Καταλανός κάθισε στον πάγκο του Βόλου για δέκα μόλις παιχνίδια, στα οποία μέτρησε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Τελευταίο ματς ήταν στο Πανθεσσαλικό κατά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, στην οποία ο Βόλος αλλάζει προπονητή, καθώς νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε αποχωρήσει ο Χουάν Φεράντο, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου από τον Λεωνίδα Βόκολο ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς επισημοποίησε την αποχώρηση του 50χρονου κόουτς.  «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα στον ιστορικό σύλλογο του Πανιωνίου», ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι». Ο παλαίμαχος αμυντικός που έχει αγωνιστεί στους «κυανέρυθρους», πριν τους Βολιώτες εργάστηκε σε Παναιγιάλειο και Κέρκυρα.

To Top