Τέλος ο Δώνης, φήμες για Εθνική

Ο Γιώργος Δώνης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και αμέσως «φούντωσαν» τα σενάρια για ανάληψη του «τιμονιού» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδας.

Ύστερα από ενάμιση χρόνο ο Γιώργος Δώνης αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ! Τις τελευταίες ώρες υπήρχε αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του λόγω του μη ελκυστικού ποδοσφαίρου που έπαιζαν οι πρωταθλητές σε συνδυασμό με τα τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη.

Αυτά οδήγησαν σε έκτακτο ραντεβού διοίκηση και Έλληνα προπονητή, όπου αποφασίστηκε πως είναι καλό για όλες τις πλευρές να χωρίσουν φιλικά, με τον άλλοτε κόουτς του Ατρόμητου, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους αυτό το διάστημα και να δηλώνει πως στο εξής θα είναι για πάντα φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ!

Την ίδια ώρα που έβγαινε το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, διογκωνόταν και η φημολογία που θέλει πλέον τον Γιώργο Δώνη να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Φυσικά αυτό είναι ακόμα σε επίπεδο σεναρίων, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ωστόσο σιγά-σιγά το επιτελείο της γαλανόλευκης θα πρέπει να καταλήξει στον διάδοχο του Ρανιέρι και ο Έλληνας τεχνικός είναι πλέον… ελεύθερος κι ωραίος!

To Top