Τέλος ο Ιραόλα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Ο Άντονι Ιραόλα δεν θα συνεχίσει στη Ράγιο Βαγεκάνο, επιβεβαιώνοντας φήμες και δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών.

Μόλις επιτεύχθηκε η εξασφάλιση-μαθητικά- της παραμονής της Ράγιο, ο ισπανικός σύλλογος μετέφερε στον προπονητή μια πρόταση για μία ακόμα σεζόν, με νέα βελτιωμένα οικονομικά δεδομένα.

Παρόλα αυτά -όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ισπανίας «Marca»- ο 40χρονος Ιραόλα, του οποίου το όνομα έχει αναφερθεί σε δημοσιεύματα και για τον πάγκο του Ολυμπιακού «βλέπει τον εαυτό του έτοιμο να αναζητήσει έναν πάγκο για έναν σύλλογο με πιο φιλόδοξους στόχους».

Σύμφωνα με την «Marca» για τον Βάσκο προπονητή υπάρχει ενδιαφέρον από δύο αγγλικούς συλλόγους, τη Βιγιαρεάλ και τη Σεβίλλη, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάρει ένα χρόνο άδεια.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ιραόλα είχε ήδη την ευκαιρία να πάει στη Λιντς Γιουνάιτεντ, αλλά η Ράγιο του έκλεισε την πόρτα της εξόδου. Και εκείνος δεν ήθελε να αποχωρήσει από την «πίσω πόρτα» αφήνοντας τη Λιντς να πληρώσει -όπως ήθελε- τη ρήτρα.

«Η κληρονομιά του στη Ράγιο είναι ήδη ανεξίτηλη, αφού εκτός από τις αθλητικές του επιτυχίες κατάφερε να χτίσει ένα από τα πιο υγιή και φιλόδοξα αποδυτήρια στην ιστορία του συλλόγου», αναφέρεται.

Αυτή την Κυριακή (28/5), ο Ιραόλα θα οδηγήσει τη Ράγιο για τελευταία φορά απέναντι στη Βιγιαρεάλ.

To Top