Τέλος ο Κάναντι από τον Ατρόμητο

Νταμίρ Κάναντι και Ατρόμητος έλυσαν την συνεργασία τους μετά και τον αποκλεισμό των κυανόλευκων από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οριστικά παρελθόν για τον Ατρόμητο αποτελεί ο Νταμίρ Κάναντι, με τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν σε αυτή την κίνηση μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών. Το ποτήρι ξεχείλισε όσων αφορά τον Αυστριακό τεχνικό το απόγευμα της Τετάρτης, για τον οποίο υπήρχε βαρύ κλίμα εδώ και αρκετούς μήνες.

Οι εμφανίσεις της ομάδας στο σύνολο της φετινής σεζόν και το γεγονός πως έμεινε επί της ουσίας εκτός στόχων αρκετά νωρίς στη σεζόν, έπαιξαν τον δικό τους ρόλο. Επίσης, κάποιες επιλογές του Αυστριακού τεχνικού προβλημάτισαν έντονα την διοίκηση όπως και κάποιες άλλες συμπεριφορές των τελευταίων ημερών που δεν άρεσαν. Όλα αυτά, εξάντλησαν την υπομονή των ανθρώπων του Ατρόμητου και την Πέμπτη πάρθηκε η οριστική απόφαση για την απομάκρυνση του Νταμίρ Κάναντι.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι. Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

To Top