Τέλος ο Λάμπαρντ από την Τσέλσι, φαβορί ο Τούχελ

Η Τσέλσι ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο λόγος είναι η κακή πορεία της αγγλικής ομάδας μέχρι τώρα, παρότι έχει ξοδέψει πάνω από 200 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές.

Ο Λάμπαρντ μέτρησε 3 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια της στην Πρεμιέρ Λιγκ και ουσιαστικά έχει βγει εκτός διεκδίκησης του τίτλου γιατί είναι στο -11 από την κορυφή.

Το αφεντικό της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανέφερε σχετικά: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για τον σύλλογο, κυρίως γιατί έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Φρανκ και τον σέβομαι απόλυτα.

Είναι άνθρωπος με μεγάλη ακεραιότητα και έχει την υψηλότερη εργασιακή ηθική. Ωστόσο, υπό τις τρέχουσες συνθήκες πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να αλλάξουμε προπονητή.

Εκ μέρους όλων στο Club, του Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φρανκ για τη δουλειά του ως προπονητής και να του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον. Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία αυτού του υπέροχου συλλόγου. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Athletic, ο Τόμας Τούχελ, που απομακρύνθηκε πρόσφατα από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει τα ηνία – εν όψει του επικείμενου διαζυγίου με τον Λάμπαρντ – ενώ εναλλακτική περίπτωση σύμφωνα με αρκετά αγγλικά ΜΜΕ αποτελεί ο Μάσιμο Αλέγκρι που είναι χωρίς ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο μετά από μία άκρως επιτυχημένη πενταετία στην Γιουβέντους.

To Top