Τέλος ο Παγέτ από τη Μαρσέιγ

Παρελθόν από τη Μαρσέιγ αποτελεί ο Ντιμίτρι Παγέτ, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια, ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας, που κανονικά έληγε το 2024. «Αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την κοινή περιπέτεια με τον αρχηγό μας. Χρειάστηκαν πολλές εβδομάδες σκέψης και συζητήσεων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της Ολιμπίκ.

Δίπλα του, εμφανώς συγκινημένος, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός εξήγησε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται, κάτι που δεν ήταν εφικτό στη Μαρσέιγ, όπου την περασμένη σεζόν είχε πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής. «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προέδρους, τους προπονητές και όλους εκείνους που ήταν εκεί, για να σιγουρευτούν ότι είμαι πάντοτε σε καλή κατάσταση. Την οικογένειά μου φυσικά και τη Μαρσέιγ, γιατί η Μαρσέιγ είναι η οικογένειά μου» δήλωσε ο άλλοτε διεθνής άσος, που συμπλήρωσε 8,5 χρόνια στη Μασσαλία, σε δύο θητείες (από 2013 έως 2015 και από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι σήμερα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τέως πρόεδρος του συλλόγου, Ζακ-Ενρί Εϊρό, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Παγέτ ως το 2024, είχε δηλώσει ότι ο παίκτης θα αναλάβει πόστο στο σύλλογο μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Σε μία ανάλογη -πλην κάπως αόριστη- αναφορά, ο Πόμπλο Λονγκόρια δήλωσε σήμερα ότι «δεν πρόκειται για ένα αντίο, αλλά για ένα “εις το επανιδείν”. Οι πόρτες του συλλόγου είναι ορθάνοιχτες».

To Top