Τέλος ο Περσιανλής!

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται πλέον το ΤΑΠ Άρης, που ανακοίνωσε την συναινετική λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Περσιανλή, έπειτα από τις δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες από τη Λαμία και την ΕΑ Πατρών, που στοίχισαν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά στην ομάδα.

Ο κ. Περσιανλής συναντήθηκε το μεσημέρι με τον πρόεδρο Νίκο Παπαδόπουλο και τον τιμ μάνατζερ Κώστα Ευθυμιάδη για να αναλυθούν τα άσχημα αγωνιστικά αποτελέσματα και να αναζητηθούν λύσεις, με δεδομένη μάλιστα την απουσία του διαγώνιου της ομάδας, Ιβάιλο Μπαρούτοφ, λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, από την συζήτηση προέκυψε το συμπέρασμα ότι ήταν πλέον προτιμότερο να χωρίσουν οι δρόμοι του έμπειρου τεχνικού και του Άρη…

Το κείμενο της ανακοίνωσης του Άρη, με την οποία επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» των δύο πλευρών:

«Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με το Γιώργο Περσιανλή.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο και team manager Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη, βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου με το Γιώργο Περσιανλή, όπου είχαν πολύωρη συζήτηση για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Το τέλος της συνάντησης βρήκε τις δύο πλευρές να συμφωνούν στη λύση της συνεργασίας τους.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Γιώργο Περσιανλή όσον αφορά τη μελλοντική του πορεία στο χώρο του βόλεϊ, ενώ από την πλευρά του ο απερχόμενος προπονητής είπε πως φεύγει σαν φίλος, ευχαρίστησε διοίκηση και παίκτες για τη μέχρι στιγμής συνεργασία και είπε πως η αποχώρησή του ήταν αποτέλεσμα των αρνητικών συγκυριών και των άσχημων αποτελεσμάτων».

To Top