Τέλος στο 2023 με διπλό για την Τσέλσι

Μετά από τέσσερις -εκτός έδρας- σερί ήττες για την Τσέλσι, ο Κολ Πάλμερ με δύο γκολ και μία ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής για τη νίκη με 3-2 επί της Λούτον.

Η Τσέλσι μετρούσε τέσσερις σερί ήττες εκτός έδρας, όμως χάρη στην αποκάλυψη της χρονιάς, Κόουλ Πάλμερ, η ομάδα του Ποκετίνο έκλεισε με νίκη το 2023.

Ο νεαρός άσος είχε δύο γκολ και μία ασίστ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λούτον, που λίγο έλειψε στην επανάληψη να φέρει το ματς στα ίσια.

Ο Πάλμερ άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι στο 12ο λεπτό, ενώ στο 37′ έδωσε την ασίστ στον Μαντουέκε για το 2-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μάλιστα πέτυχε και δεύτερο τέρμα για το 3-0 στο 70ο λεπτό όμως, από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» πέτυχαν δύο γκολ σε επτά λεπτά (80′-87′) με τους Μπάρκλεϊ και Αντεμπάγιο και αν το VAR δεν τους είχε στερήσει νωρίτερα το πρώτο τέρμα του Αντεμπάγιο στο 74ο λεπτό για οφσάιντ θα είχαν πάρει την ισοπαλία.

Έτσι αν και αγχώθηκε η Τσέλσι έκλεισε με νίκη το 2023 (3-2) και πρώτο διπλό μετά από τέσσερα ματς, όμως παραμένει στην 10η θέση.

To Top