ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλος τα ψέμματα! Πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι για την επανεκκίνηση! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με τον Άρη να υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, ΕΡΤ3, 15:00)την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, στο πρώτο ματς της μετά Αναστόπουλου εποχής.

Μετά από διάστημα απουσίας ενός περίπου μήνα, οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο -8 από την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ο Απόλλων με τη χθεσινή του νίκη ανέβασε τη διαφορά στους 11 και με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο τους, Πασχάλη Μελισσά και Ανδρέα Σκέντζο.

Η αλλαγή προπονητή, έστω και καθυστερημένα έγινε και πλέον άπαντες πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν συνειδητοποιήσει, το οριακό σημείο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα, προκειμένου να δείξουν αντίδραση και να ξεκινήσουν επιτέλους την αγωνιστική και βαθμολογική τους αντεπίθεση!

Ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τον Ανδρέα Τάτο στην αποστολή, Ο αρχηγός του Άρη ια εκτίσει σήμερα την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, από τη στιγμή που είχε συμπληρώσει στον Εύοσμο, επτά κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Μακουτά, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητής της Αναγέννησης, Γιάννη Μάγγο, ο οποίος δεν υπολογίζει Μυριώτη, Ξέρα, Τζέλο, Γεωργαντζά, ενώ παρά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν, συμπεριλήφθηκαν οι Δημόπουλος, Ζδράβος και Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας: Πρίφτης, Κουτσόπουλος, Ζδράβος, Μπλέντι Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Μάϊκα, Σμίλτος, Καραγιάννης, Μπιτέλης, Υφαντής, Τσιλούλης, Ντεμπελέ, Κρητικός, Χαλκιαδάκης, Ντάνκουα, Τζέκος, Ντιατά, Βουκομάνοβιτς.

To Top