«Τέλος» Τερζής και Σαρικεΐσογλου!

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με δύο από τους σημαντικότερους παίκτες του, τον πασαδόρο Θάνο Τερζή και τον ακραίο Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά το ΤΑΠ Άρης.

Με μια λιτή ανακοίνωση 21 λέξεων, οι «κίτρινων» ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» με τους δύο παίκτες, που ήταν από τους πλέον έμπειρους της ομάδας: Ο Τερζής, ο οποίος ήταν και αρχηγός, βρισκόταν στον σύλλογο για πέμπτη χρονιά, ενώ ο Σαρικεΐσογλου διένυε την τρίτη του συνεχόμενη σεζόν στον Άρη, στον οποίο είχε αγωνιστεί και παλιότερα.

Η αποχώρησή τους, η οποία ελαφρύνει σημαντικά το μπάτζετ της ομάδας, έρχεται να προστεθεί σ’ αυτήν του Μάρκο Σάμαρτζιτς, που έλυσε το συμβόλαιό τους πριν από δύο εβδομάδες και στη θέση του αποκτήθηκε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Επόμενος σταθμός των δύο παικτών ίσως είναι η ρουμανική Ζαλάου, που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

Η σχετική ανακοίνωση του ΤΑΠ Άρης:

«Η διοίκηση του ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τους αθλητές Αθανάσιο Τερζή και Μιχάλη Σαρικεΐσογλου».

To Top