ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος της εβδομάδας επιστρέφει στην ομάδα ο Μαντσίνι, αλλά…

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ντάνιελ Μαντσίνι, μετά τα όσα έγιναν στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Superleague. Όπως όλα συνηγορούν ότι το ραγισμένο γυαλί πολύ δύσκολα θα ξανακολλήσει.. 

Ο Μαντσίνι έχει επιπλέον άδεια, όπως οι διεθνείς (Μπράμπετς, Ετέμπο) και οι Γκρέι, Πάλμα και επιστρέφει στην ομάδα στο τέλος της εβδομάδας, ενώ ήδη οι κιτρινόμαυροι έχουν επαναρχίσει τις προπονήσεις.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τη βάφτιση του γιου του, Λορέντζο μετά από σχετικά άδεια που είχε πάρει από τη διοίκηση του συλλόγου.

Με την επιστροφή του στην ομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα της παραμονής του στον Άρη.

Οι φήμες οργιάζουν, όπως και τα σενάρια και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή με τον Θόδωρο Καρυπίδη για τις τελικές αποφάσεις.

Μέχρι στιγμής δεν κάποια απόφαση από την πλευρά της διοίκησης για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά η δική μας αίσθηση είναι ότι πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στις προπονήσεις του Άρη.

To Top