Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Κίραλι στην ηλικία των 43 ετών!

Το ποδόσφαιρο θα χάσει τη γκρι φόρμα που… έκανε τη διαφορά! Ο Γκαμπόρ Κίραλι, αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να ολοκληρώσει την καριέρα του, έχοντας πλέον πατήσει τα 43 χρόνια ζωής!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τρομερός Ούγγρος τερματοφύλακας, ξεχώριζε για την επιλογή του να φοράει μακρύ παντελόνι γκρι φόρμας κάτω απ’ τα δοκάρια.

Έχοντας αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της πατρίδας του πριν από μια τριετία, όταν στο Euro 2016 είχε γίνει ο γηραιότερος συμμετέχων στην τελική φάση της διοργάνωσης στην ηλικία των 40 ετών, έριξε πλέον τους τίτλους τέλους της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο.

Στα 26 χρόνια που διήρκησε η θητεία του στα γήπεδα και έπειτα από 882 παιχνίδια επαγγελματικής καριέρας, έχοντας περάσει από ομάδες όπως η Χέρτα Βερολίνου, η Μόναχο 1860, η Κρίσταλ Πάλας, η Γουέστ Χαμ, η Άστον Βίλα, η Μπέρνλι και η Φούλαμ, ο Γκαμπόρ Κίραλι θα λείψει σε πολλούς.

Και πολύ περισσότερο, θα λείψει η γκρίζα του φόρμα κάτω απ’ τα δοκάρια…

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν στην Szombathelyi Haladás της Ουγγαρίας, ενώ, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, παραμένει ο κορυφαίος ever σε εμφανίσεις, έχοντας συμπληρώσει 108 ματς με τη φανέλα με το εθνόσημο…

To Top