Τέλος το σίριαλ: Στη Γουέστ Χαμ ο Μαυροπάνος αντί 20+5 εκατ. ευρώ

Παίκτης της Γουέστ Χαμ θα πρέπει να θεωρείται οριστικά και αμετάκλητα ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος επιστρέφει στο Λονδίνο, αλλά αυτήν τη φορά για χάρη των «σφυριών». Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Γουέστ Χαμ και Στουτγκάρδη έχουν φτάσει σε συμφωνία και βρίσκονται, πλέον, σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να τονίζει πως απομένει μόνο να υπογράψει ο παίκτης και να ανακοινωθεί.

Η μεταγραφή θα κοστίσει στους Λονδρέζους 20 εκατ. ευρώ συν πέντε εκατομμύρια μπόνους. Από την πλευρά του ο Μαυροπάνος θα υπογράψει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα έως το 2028.

Θυμίζουμε, χθες (21/08) έγινε… σίριαλ η υπόθεση, με τον δημοσιογράφο Σαντί Αουνά του «Foot Mercato» να γράφει πως ο διεθνής στόπερ δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως Γουέστ Χαμ και Στουτγκάρδη επαναδιαπραγματεύονται τους όρους.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, το γερμανικό Sky διέψευδε πανηγυρικά τον Αουνά, τονίζοντας από την πρώτη στιγμή πως ο παίκτης «πέρασε κανονικά τα ιατρικά του τεστ, ωστόσο οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί». Κάτι, το οποίο φαίνεται πως έγινε και ο Μαυροπάνος, που το 2020 έφυγε από την Άρσεναλ με τη μορφή δανεισμού πρώτα για τη Νυρεμβέργη και στη συνέχεια για τη Στουτγκάρδη (τον αγόρασε, τελικά, πέρυσι), θα επιστρέψει στο Λονδίνο.

To Top