Τέμπας: «Ο Μέσι θα είχε μείνει στη Μπαρτσελόνα αν…»

Την άποψη πως οι προσθήκες των Σέρχιο Αγουέρο και Μέμφις Ντεπάι οδήγησαν τον Λιονέλ Μέσι στην έξοδο από τη Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο πρόεδρος της La Liga.

Ο πρόεδρος της La Liga υποστήριξε πως αν οι Μπλαουγκράνα είχαν κάνει διαφορετικές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι, τότε ο Αργεντινός θρύλος θα συνέχιζε να αγωνίζεται στην ομάδα της Καταλονίας.

«Είχα δείπνο στο σπίτι του προέδρου της Μπαρτσελόνα Λαπόρτα τον Ιούλιο και συμφώνησε να υπογράψει τη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο CVC. Δεν ήξερα αν ο Μέσι θα μπορούσε να ανανεώσει εξαιτίας αυτού, αλλά αργότερα μού τηλεφώνησε ο Λαπόρτα και μου είπε: Μπορούμε να επιταχύνουμε τη συμφωνία CVC; Ο Μέσι εκνευρίζεται.

Του είπα: “Την ημέρα που θα το μάθει ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ θα προσπαθήσει να σε αποτρέψει”. Και ο Λαπόρτα μου είπε: “Όχι, όχι, έχω χαρακτήρα”. Ο Φλορεντίνο βρίσκεται πίσω από όλα, δεν έχω καμία αμφιβολία.

Υπήρχε μια συμφωνία ότι εάν η Μπαρτσελόνα υπέγραφε τη συμφωνία CVC, θα μπορούσε να είχε διαθέσει το 15% των χρημάτων για την υπογραφή παικτών. Κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσαν να έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του Μέσι. Ο Λαπόρτα υπέγραψε παίκτες όπως ο Μέμφις, ο Αγουέρο. Αν δεν υπέγραφε αυτούς τους παίκτες, ο Μέσι θα μπορούσε να συνεχίσει», ανέφερε ο Τέμπας σε συνέντευξή του στο “El Partidazo”.

To Top