Τέμπη: Επιθεώρηση του σιδηροδρομικού δικτύου από Θεσσαλονίκη μέχρι Λάρισα από το νέο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ (video)

Με στόχο να επαναλειτουργήσει τις επόμενες ημέρες η σιδηροδρομική γραμμή, το δίκτυο από Θεσσαλονίκη μέχρι Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο μεταβατικός νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κωσταντίνα Θεοχαρούλη, ο κ. Τερεζάκης σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει αυτή την επιθεώρηση από τη Θεσσαλονίκη, θα σταματήσει σε διάφορους σταθμούς και κομβικά σημεία του σιδηροδρομικού δικτύου, πιθανότατα θα περάσει και από το σημείο του δυστυχήματος για να καταλήξει στην Λάρισα. Η επιθεώρηση θα συνοδεύεται και από συναντήσεις που θα έχει με σταθμάρχες αλλά κι άλλα στελέχη προκειμένου να επαναλειτουργήσει με ασφάλεια το σιδηροδρομικό δίκτυο μέχρι τα τέλη Μαρτίου όπως είχε ανακοινώσει ο Υπουργός Μεταφορών κ. Γεραπετρίτης.

Στο μεταξύ στο σημείο του δυστυχήματος οι εργασίες αποκατάστασης συνεχίζονται αναμένεται μέχρι και την Παρασκευή να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο σημείο.

To Top