Τέμπη: «Ο σταθμάρχης δεν ήταν στη θέση του, ήταν στην καφετέρια» (video)

Την ώρα που ο 59χρονος προφυλακισμένος, για την τραγωδία στα Τέμπη, σταθμάρχης κατέθεσε στον Ανακριτή πως ήταν στη θέση του, ο δικηγόρος ενός πολυτραυματία που επέβαινε στην αμαξοστοιχία 62, επιμένει ότι είχε αφήσει το πόστο του και μάλιστα επικαλείται τρεις μαρτυρίες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης μιλώντας στο Live News του Mega ανέφερε πως ο 59χρονος σταθμάρχης είχε αφήσει το πόστο του και ο συναγερμός βαρούσε επί 12.5 λεπτά.

«Είμαι συγκλονισμένος από όσα έχω παρακολουθήσει. Ξέρω πώς έχει γίνει το δυστύχημα. Οι καταγγελίες που μου έχουν έρθει από την αρχή της εμπλοκής μου είναι αληθείς» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο σταθμάρχης ή οι σταθμάρχες δεν ήταν στη θέση τους. Αυτό στοιχειοθετείται από τρεις μαρτυρίες που έχω».

«Δωδεκάμιση λεπτά, χτυπούσε συναγερμός»
Όπως τονίζει ο ίδιος, ο σταθμάρχης, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες που έχει συλλέξει, την ώρα του δυστυχήματος βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια.«Άκουγαν οχλαγωγίες και μουσικές. Δεν ξέρουμε τι έπινε, δεν είπα ποτέ ότι ήταν σε πάρτι ο σταθμάρχης. Συνήθιζε να πηγαίνει στην καφετέρια και να πίνει καφέδες.

Αυτή είναι η μαρτυρία. Δωδεκάμιση λεπτά, στο σταθμαρχείο χτυπούσε συναγερμός. Δεν ήταν εκεί, τι να κάνουμε. Αυτό ήδη θα το έχουν βρει οι Ανακριτικές Αρχές. Χτυπάει κόκκινο (στον πίνακα), χτυπάει συνέχεια».

To Top