“Τέρας με τρία κεφάλια η Ντόρτμουντ”

Φόβο και δέος αισθάνεται ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για την Ντόρτμουντ σε σημείο να δηλώσει ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι σαν ένα τέρας με τρία κεφάλια.

Η Νάπολι υποδέχεται σήμερα (18/9, 21:45) την Ντόρτμουντ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Ντε Λαουρέντις παραδέχτηκε ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ του προκαλεί φόβο με τον τρόπο που αγωνίζεται.

Ο εκκεντρικός πρόεδρος της ιταλικής ομάδας επίσης είπε ότι παρακολουθεί χρόνια τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ντόρτμουντ εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την οικονομική πολιτική των Γερμανών.

 «Η Ντόρτμουντ με τρομάζει. Είναι σαν τέρας με τρία κεφάλια. Είναι μια εξωπραγματική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και με προσωπικότητα. Και οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι τρομεροί και θα δημιουργήσουν μια τρομερή ατμόσφαιρα. Παρακολουθώ την Ντόρτμουντ για χρόνια: την ομάδα, τον προπονητή και τις κινήσεις που κάνει στις μεταγραφές. Είναι μια ομάδα που δεν ξοδεύει τα λεφτά της, σε αντίθεση με άλλες», είπε ο Ντε Λαουρέντις.
πηγή: sentragoal.gr
To Top