ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μία πρόταση και μία λύση έχει ο Λάσκαρης – Τέρμα ο… τζόγος

Ο Νίκος Λάσκαρης μπορεί να είχε την εντύπωση μέχρι χθες ότι υπάρχουν προτάσεις και ενδιαφερόμενοι απέναντί του και τζόγαρε σε αυτό το ενδιαφέρον. Καλό θα είναι να μάθει ότι ο χρόνος του τελειώνει και έχει απέναντί του ενωμένο τον Άρη.

Μια πρόταση υπάρχει για την επόμενη μέρα του Άρη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Μια πρόταση του έχει κατατεθεί εδώ και μήνες και μπορεί μέχρι χθες να έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίζει χρόνο, αλλά δεν μπορεί από σήμερα να κάνει τον… χαζό. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να δράσει. Θέλει δεν θέλει. Η πρόταση είναι συγκεκριμένη και του έχει αναλυθεί με κάθε πιθανό τρόπο. Στην μοναδική πρόταση που… σώζει το κεφάλι του και δεν μπαίνει σε περιπέτειες, πρέπει να συνδράμει και ο ίδιος. Διαφορετικά όλα θα πέσουν πάνω του.

Μόνο μια πρόταση υπάρχει πλέον κι αυτή εκφράζεται από όλον τον Άρη. Τέρμα τα παιχνίδια που θα μπορούσε να κάνει, τζογάροντας στην αγάπη και την αγωνία των ανθρώπων της οικογένειας του Άρη.

To Top