ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τέσσερα νέα πρόσωπα του Κολοσσού απέναντι στον Άρη

Μία από τις ομάδες με τις περισσότερες αναμορφώσεις του ρόστερ της είναι ο Κολοσσός Ρόδου, τον οποίο υποδέχεται σήμερα στις 15.45 στο Παλέ ο Άρης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βενετόκλειο (10/11), όπου ο Άρης είχε κερδίσει 72-61, ο Κολοσσός θα παρουσιαστεί σήμερα με τρεις νέους παίκτες αλλά και με διαφορετικό προπονητή.

Οι Στέρλνιγκ Γκιμπς, Ταϊρίκ Ντουρέν και Άιβαν Άσκα, που είχαν αγωνιστεί τότε, πλέον δεν ανήκουν στο δυναμικό των Ροδιτών και τη θέση τους έχουν πάρει οι Σλάβεν Τσούπκοβιτς -αγωνίστηκε στον Άρη τη σεζόν 2015-16-, Τρε Ντεμπς και Μάλκολμ Λι, με τον τελευταίο μάλιστα να αντικαθιστά τον Τουίτι Κάρτερ, ο οποίος έπαιξε με τον Κολοσσό σε οκτώ παιχνίδια στο μεσοδιάστημα των δύο αγώνων με τον Άρη.

Το τέταρτο νέο πρόσωπο των Δωδεκανήσιων είναι ο προπονητής της ομάδας. Ο Στέργιος Κουφός, ανέλαβε πριν 20 μέρες την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού, αντικαθιστώντας τον Κώστα Φλεβαράκη. Ο τελευταίος επίσης δεν πρόλαβε να αντιμετωπίσει τον Άρη μιας και έπιασε δουλειά στη Ρόδο την 1η Δεκέμβρη αντί του Νίκου Βετούλα, ο οποίος ήταν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Άρη.

Αλλαγές ωστόσο είχε και ο Άρης… Ο Γιάννης Καστρίτης πήρε τη θέση του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της ομάδας, ενώ προστέθηκε στο ρόστερ ο Βασίλης Τολιόπουλος.

To Top