Τέσσερα 90λεπτα θα οριστικοποιήσουν τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη!

Μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου απομένουν ακόμα 22 μέρες και τέσσερα σημαντικά παιχνίδια για τον Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αρχής γενομένης από την Τετάρτη (10/12) οι “κίτρινοι” θα φιλοξενηθούν δύο φορές (κύπελλο και πρωτάθλημα) μέσα σε πέντε μόλις μέρες στην έδρα του Πανσερραϊκού, ενός εκ των ομάδων που φιλοδοξούν να μπουν “σφήνα” στον Άρη και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Θύελλα Φιλώτα στο “Κλ.Βικελίδης” κι έπειτα η τελευταία αναμέτρηση της (ημερολογιακής) χρονιάς με τον Έβρο στο Σουφλί.

Όπως τόνισε και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Πάουλο Κάμπος, προς το παρόν αφήνει στο πίσω μέρος του μυαλού την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και επικεντρώνεται στην βελτίωση του υπάρχοντος ρόστερ, καθώς ναι μεν ο χρόνος φαντάζει λίγος αλλά τα παιχνίδια είναι αρκετά.

Ο βραζιλιάνος γνωρίζει πως να κρατάει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια της ομάδας, ωστόσο γίνεται αντιληπτό ότι στο διάστημα αυτό που απομένει άπαντες βρίσκονται υπό την κρίση του 57χρονου τεχνικού, καθώς είναι ουσιαστικά η τελευταία τους ευκαιρία να πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.

To Top