Τέσσερις δυνατές προτάσεις για σήμερα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Έντονη δράση στην Β’ Ιταλίας έχουμε σήμερα με εννέα παιχνίδια να διεξάγονται και πολλές στοιχαματικές ευκαιρίες να προκύπτουν.

Αρχικά στις Μπόμπες βρίσκονται δύο απο τα πιο δυνατά σημεία της ημέρας. Συγκεκριμένα πάμε με το Χ2 της Τερνάνα μέσα στην έδρα της Σπέτσια σε απόδοση 2.07 στην BetVictor και με το Χ2 της Πόντε Πρέτα επί της Φλουμινένσε που πληρώνει 2.72 στην Bet at home.

Στα Μονά ξεχωρίζουν οι «Άσσοι» της Σασουόλο επί της Βαρέσε στο 1.90 στην BetVictor και της Χιρόνα με αντίπαλο την Ουέλβα που προσφέρεται 1.95 στην StanJames. Επίσης πάμε με τον «Άσσο» της Έμπολι με αντίπαλο την Άσκολι στο 2.10 στον William Hill.

Στο Μπάσκετ ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σάσαρι – Καντού με τον tipster μας να προβλέπει νίκη των γηπεδούχων με μειονέκτημα -1.5 πόντου σε απόδοση 1.91 στον William Hill και Άρτλαντ – Μπάμπεργκ με τον tipster μας να προβλέπει Άρτλαντ + 7.5 πόντους σε απόδοση 1.91 στον William Hill.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο, Τένις και Formula 1, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top