ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέσσερις μέρες οδικώς το ταξίδι του Όλε για τη Σερβία

Οδικώς μετά της συζύγου του έφτασε στο Ζλάτιμπορ χθες το απόγευμα ο Ολε Σκόμποε. Ο Δανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του και προπονητής του Αρη μετά από ένα ιδιαίτερα δύσκολο και μακρινό ταξίδι έφτασε στη «βάση» του Αρη στο χωριό της δυτικής Σερβίας, προλαβαίνοντας μάλιστα και λίγο από την απογευματινή προπόνηση.

Όπως αναφέρει το metrosport: “Συνολικά έκανε με το αυτοκίνητό του τέσσερις ημέρες (!) μέχρι να φτάσει στον τελικό του προορισμό, και αφού πρώτα χρειάστηκε να περάσει από διάφορες χώρες, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Κροατία, η Σλοβενία, έγραψε επί συνόλου 2.500 χιλιόμετρα.

Μόνο κουρασμένος δεν έδειχνε παρόλο αυτά. Ισα ίσα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και ομιλητικός με την άφιξή του στο αθλητικό κέντρο. Μας ρωτούσε να μάθει πώς κυλάει η προετοιμασία αυτές τις ημέρες στο Ζλάτιμπορ, τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ κι αν έχουν γίνει καλές μεταγραφές, ακόμα και με το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση της ανόδου στη Β’ Εθνική”.

Σε άλλο σημείο επισημαίνεται ότι υπάρχει τυπικό κώλυμα για να αναλάβει τη θέση του προέδρου. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά:

“Στο διάστημα της παραμονής του στη Σερβία, ο Ολε Σκόμποε θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει ακόμη περισσότερο με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τον οποίο είχε μια πρώτη γνωριμία χθες στο ξενοδοχείο της αποστολής, όπως και με κάποιους ποδοσφαιριστές τούς οποίους θα δει και θα μιλήσει συνολικά μέσα στις επόμενες ημέρες. Εχει τον χρόνο άλλωστε να το κάνει, αφού η αναχώρησή του από το Ζλάτιμπορ έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι, ο Ολε Σκόμποε αποτελεί μία από τις επιλογές του Αλεξ Κάλας για την στελέχωση της νέας διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Του έχει προταθεί μάλιστα να αναλάβει θέση προέδρου, αν και βάσει νομοθεσίας δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί αυτό λόγω του ότι ο Ολε είναι ξένος υπήκοος.

Παρόλο αυτά μπορεί κάλλιστα να έχει παρουσία και ρόλο συμβούλιο σε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο που θα σχηματιστεί, εφόσον η ομάδα ανέβει κατηγορία και ο Κάλας παραμείνει «αφεντικό» μέσω της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Για το συγκεκριμένο θέμα, πάντως, θα έχει συνάντηση με τον ομογενή επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη, αφού μετά το Ζλάτιμπορ ο Σκόμποε έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να δει παλιούς συμπαίκτες και φίλους, αλλά και να μιλήσει με τον Κάλας για το ζήτημα της συνεργασίας τους”.

 

To Top