Τέσσερις νέες αρνήσεις για το Πρωτοδικείο, παραμένουν όλα μετέωρα

 Το αδιέξοδο συνεχίζεται. Παρά τις νέες προσπάθειες που έγιναν για να σχηματιστεί διοίκηση Πρωτοδικείου είναι φανερό ότι δεν πρόσφορο έδαφος, μεγαλώνοντας τα ερωτηματικά, για το κατά πόσο ήταν καλά προετοιμασμένες οι ενέργειες των τελευταίων 48 ωρών.

Συγκεκριμένα, από τις επαφές που έγιναν προκύπτουν τέσσερις νέες αρνήσεις.

Οι θεωρητικά πάντα «σίγουροι» είναι οι Γιάννης Ψηφίδης και Κώστας Τικπασάνογλου, ενώ όπως είναι γνωστό προέκυψε πρόβλημα ηθικής τάξης με τη συμμετοχή του Σπύρου Χριστοφορίδη, με αποτέλεσμα να υπάρξει εμπλοκή και αδιέξοδο στις διοικητικές εξελίξεις της ΠΑΕ, την ώρα που είχε ήδη παραιτηθεί η διοικούσα και ο Άρης βάδιζε στην κόψη του ξυραφιού.

Οι νέες προσπάθειες έγιναν προς την κατεύθυνση να βρεθούν άλλοι παράγοντες που θα στελεχώσουν την προσπάθεια.

Έγινε προσπάθεια για να συνταχθεί ο Χρήστος Γρόλλιος, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να μπει στη διοίκηση, έχοντας ήδη αποχωρήσει μετά τις χθεσινές διεργασίες και τη σχετική ανακοίνωση του ΑΣ.

Κρούση έγινε και στον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από την ΚΜΑ. Στο τραπέζι έπεσαν, όπως έγινε γνωστό και νωρίτερα τα ονόματα των Νικήτα Ματθαίου και Βασίλη Φουρλίγκα. Και οι δυο είναι αρνητικοί αυτήν τη στιγμή, για διάφορους λόγους ο καθένας.

Ο μοναδικός που απάντησε θετικά είναι ο Αντώνης Ζαμπέτας. Την ίδια ώρα, ο Αλέκος Κατσιαούνης δείχνει έτοιμος να άρει τις επιφυλάξεις του, αλλά σίγουρα δεν θα μπει… μόνος σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου.

Με αυτά τα δεδομένα όλα παραμένουν μετέωρα, παρά την επιθυμία του φορέα να σχηματιστεί διοίκηση μέχρι τη Δευτέρα. Οι εξελίξεις αυτές ίσως φέρουν πιο… κοντά την συγκρότηση γενικής συνέλευσης.

To Top