Τέσσερις νέες συλλήψεις για το καρτέλ κοκαΐνης (photo-video)

Σε σημερινή ενημέρωση στο αστυνομικό Μέγαρο, παρουσιάστηκε η σημαντική επιτυχία της Ελληνικής αστυνομίας με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις των τελευταίων ετών, που εξιχνιάστηκε έπειτα από τρία χρόνια παρακολούθησης της εγκληματικής οργάνωσης.

Μέχρι τώρα συνελήφθησαν 14 μέλη της οργάνωσης, ανάμεσα τους και ηγετικό στέλεχος, ενώ κατασχέθηκαν 100 κιλά κοκαΐνης και 300.000 ευρώ.

Περιγράφοντας πως έφτασαν στα χνάρια τους, οι αστυνομικοί σημείωσαν πως πρόκειται για συντονισμένη επιχείρηση μεταξύ της ελληνικής αστυνομίας, της δίωξης ναρκωτικών Αμερικής αλλά και της Βόρειας Μακεδονίας ενώ τόνισαν πως οι έρευνες συνεχίζονται.

Ανάμεσα στις τέσσερις νέες συλλήψεις είναι και ο στενός συνεργάτης του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης, που βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛΑΣ.

Το ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος, είναι ένας 69χρονος γνώριμος των αρχών, που έχει απασχολήσει για εγκλήματα και μάλιστα έχει περάσει και χρόνο στη φυλακή, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς και τα υπόλοιπα μέλη είναι γνώριμα στην Ελληνική Αστυνομία.

To Top