Τέσσερις ομάδες του ΝΒΑ έχουν τσεκάρει τον Βεζένκοφ – Έτοιμος να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ!

Τέσσερις ομάδες του ΝΒΑ έχουν στείλει στελέχή τους στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο δίμηνο για να παρακολουθήσουν τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Όλα δείχνουν ότι ο φόργουορντ του Άρη θα δηλώσει – έστω και πειραματικά – συμμετοχή στο ντραφτ, αφού ούτως ή άλλως έχει δικαίωμα να την αποσύρει αργότερα.

Στις 18 Ιανουαρίου στον αγώνα του Άρη με τον ΚΑΟΔ βρέθηκε στο Παλέ ο Τζέισον Φιλίπι, σκάουτερ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς και κατέγραψε στοιχεία που αφορούσαν τον Βεζένκοφ.

Στις 5 Φεβρουαρίου, οι Φίνιξ Σανς έστειλαν στην Θεσσαλονίκη τον υπεύθυνο έμψυχου δυναμικού τους, Τζον Τρόλερ, ο οποίος είδε από κοντά τον Βεζένκοφ, στο ματς του Άρη με το Ρέθυμνο.

Στις 24 Φεβρουαρίου οι Χιούστον Ρόκετς είχαν διπλή αποστολή στο Παλέ. Ο ειδικός αντιπρόεδρος των μπασκετικών επιχειρήσεων των Χιούστον Ρόκετς, Γκέρσον Ρόσας και ο βοηθός γενικός διευθυντής της ομάδας του Τέξας, Τζιανλούκα Πασκούτσι παρακολούθησαν τον 18χρονο φόργουορντ στην ήττα του Άρη από τον Απόλλωνα Πατρών.

Χθες ήταν η σειρά των Λος Άντζελες Λέικερς να “τσεκάρουν” τον Βεζένκοφ μέσα από τα μάτια του σκάουτερ τους στην Ευρώπη, Αντόνιο Μαθέιρας.

Σήμερα, 100 μέρες πριν το ντραφτ, είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι του ΝΒΑ στην Θεσσαλονίκη για χάρη του 18χρονου φόργουορντ, ειδικά από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως θα δηλώσει συμμετοχή.

Ο Βεζένκοφ διαπιστώνοντας το ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού θέλει να τσεκάρει πόσο μεγάλο είναι αυτό και θα το κάνει με την δήλωσή του στο ντραφτ του ΝΒΑ, μέσα στον Απρίλιο. Ούτως ή άλλως έχει το δικαίωμα να αποσύρει την συμμετοχή του περίπου δύο βδομάδες πριν την ημέρα του ντραφτ.

 

To Top