ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τέσσερις… πρώην στο ρόστερ της ΑΕΚ

Τέσσερις πρώην παίκτες του Άρη βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ και μάλιστα ο ένας εξ αυτών ήταν μέχρι και πριν από μερικές βδομάδες κάτοικος Αλεξανδρείου.

Η ανάλυση της ΚΑΕ Άρης για την ΑΕΚ: “Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ νίκες και έξι ήττες κι έχει ρεκόρ 6-1 στην έδρα της.

Ο Ντούσαν Σάκοτα (32, 2,10μ.) είναι ο πρώτος σκόρερ της αντιπάλου της ομάδας μας με 13,3 πόντους ανά ματς, μαζεύοντας και 3,8 ριμπάουντ. Ο Μάνι Χάρις (29, 1,96μ.) πετυχαίνει 12 πόντους κατά μέσο όρο, ανά αγώνα και μαζεύει 5,3 ριμπάουντ. Σημαντική συνεισφορά σε αρκετούς τομείς έχει και ο Μάικ Γκριν (33, 1,85μ.), ο οποίος έχει 11,7 πόντους και προσθέτει 4,5 ασίστ (ο καλύτερος πασέρ της ομάδας) και 3,5 ριμπάουντ, όντας ο δεύτερος σε αξιολόγηση παίκτης της ΑΕΚ, πίσω από τον Σάκοτα. Ο Δημήτρης Μαυροειδής (33, 2,08μ.) σκοράρει 8,7 πόντους και παίρνει 4,9 ριμπάουντ.

Στην ΑΕΚ παίζουν τέσσερις παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Άρη. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο Βασίλης Καββαδάς και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που έγινε στο Nick Galis Hall, ο Άρης επικράτησε με 64-62. Πρώτος σκόρερ των κίτρινων ήταν ο Κιθ Μπένσον με 12 πόντους. Ο Μάικ Γκριν είχε 17 για τους φιλοξενούμενους”.

To Top