ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέσσερις στο “κάδρο” για τη διαχείριση του ρόστερ ενόψει της ΑΕΚ

Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει και θα είναι ανταγωνιστικός στα πλέι οφ, την ώρα όμως που ο στόχος κατάληψης της 4ης θέσης στη βαθμολογία έπαψε να είναι ρεαλιστικός, έπειτα από τις διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Με βάση αυτή την πραγματικότητα, καλείται ο Άκης Μάντζιος να κρατήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει το τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και παράλληλα να φροντίσει να μην υπάρξουν προβλήματα τραυματισμών. Ένας συνδυασμός να παραμείνει αγωνιστική και ψυχολογικά ετοιμοπόλεμη η κιτρινόμαυρη ομάδα…

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, κόντρα στην ΑΕΚ, αναμένονται αλλαγές στην κιτρινόμαυρη ενδεκάδα, με δεδομένη τη διαχείριση του ρόστερ.

Τέσσερις παίκτες προβάρουν φανέλα βασικού και μπαίνουν στο “κάδρο”. Στην άμυνα ο Ρόουζ, είτε δεν είναι έτοιμος ο Φαμπιάνο, είτε ο Μπράμπετς, όπως και ο Φατόρε σε ρόλο δεξιού μπακ, εφόσον προτιμηθεί ο Μοντόγια να καλύψει το πόστο του αριστερού μπακ.

Μεσοεπιθετικά ο Ρούμπεν Πάρντο ενδεχομένως να δώσει… ανάσες στον Βλάντιμιρ Νταρίντα ο οποίος παίζει ακατάπαυστα, ενώ δεν αποκλείεται μάλιστα σε ρόλο 8αριου να χρησιμοποιηθεί και ο Μιχάλης Παναγίδης ο οποίος μέχρι στιγμής παίζει κυρίως στα επιθετικά άκρα.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα με τον Άκη Μάντζιο να παίρνει τις αποφάσεις.

 

To Top