Χωρίς κατηγορία

Τέσσερις συλλεκτικές φανέλες προς ενίσχυση του ραδιομαραθώνιου!

Μετά από περίπου οκτώ ώρες συνεχίζεται ο ραδιομαραθώνιος που διοργανώνει η Κοινωνία Μελών Άρη για την ενίσχυση της ΠΑΕ.

Πολλοί ανώνυμοι και επώνυμοι φίλοι του συλλόγου έχουν συνταχθεί στην προσπάθεια σωτηρίας της κίτρινης ΠΑΕ! Για περίπου 90′ συμμετείχε και το PRESSARIS με την παρουσία του Γιώργου Τότσικα στο στούντιο του “Libero”.

Κατά τη διάρκεια του ραδιομαραθώνιου προέκυψαν τέσσερις προσφορές για συλλεκτικές φανέλες, οι οποίες ανέβασαν τις προσφορές του κόσμου μέσα από την άτυπη και συμβολική διαδικασία του πληστειριασμού.

Πρώτη ήταν η προσφορά μιας φανέλας του Χρήστου Βελώνη από τον Γολγοθά της Β’ εθνικής. Δεύτερη ήταν η προσφορά μιας φανέλας από τον αγώνα Άρης-Ρόμα για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ που είχε γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και είχε λήξει 0-0. Μια από τις σπουδαίες αήττητες βραδιές στο απόρθητο “κάστρο” των κίτρινων.

Τρίτη ήταν η φανέλα που προσέφερε ο Super 3 Ευόσμου, φανέλα του Μάριο Μπόνι από την μοναδική βραδιά της κατάκτησης του κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο, σε κείνο τον τελικό των “απλήρωτων”, με τον “τρελό Ιταλό” να παίρνει το τύμπανο στα χέρια και να δίνει το σύνθημα στην κερκίδα!

Τέταρτη προσφορά ήρθε για μια φανέλα του Νάτσο Γκαρσία από το φιλικό του Άρη με τη Φιορεντίνα.

Και οι τέσσερις προσφορές έτυχαν θερμής ανταπόκρισης από τον κόσμο, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει την προσφορά του προς την ομάδα, με την απόκτηση μιας συμβολικής φανέλας, με συναισθηματική αξία… Οι προσφορές συνεχίζονται μέχρι αυτήν την ώρα.

 

To Top