Τέσσερις υποθέσεις “καίνε” την ΑΕΚ στο θέμα της αδειοδότησης

Τα δύσκολα για την ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μέσα στα πολλά προβλήματα με τα οκτώ ban ο Μάκης Αγγελόπουλος θα πρέπει να «καθαρίσει» ή διακανονίσει τα χρέη της ομάδας και αυτή την στιγμή υπάρχουν τέσσερις “καυτές” υποθέσεις.

Πρόκειται για τους Γιανίκ Μορέιρα, Κιθ Λάνγκφορντ, Ματ Λοτζέσκι και Κίνγκσλεϊ Μόουζες, αναφορικά με τα χρήματα που τους οφείλονται.

Πέρα από τα οικονομικά ζητήματα που έχει να λύσει η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να δει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής.

Πρώτη επιλογή είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος ανέλαβε προς το τέλος της φετινής σεζόν και η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε σημαντικά. Δεύτερη επιλογή είναι το όνομα του Ηλία Καντζούρη. Ο 47χρονος κόουτς ήταν φέτος στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ γνωρίζει αρκετά καλά τα… κατατόπια στην ΑΕΚ, αφού έχει εργαστεί ως μέλος του προπονητικού επιτελείου το 2007, αλλά και τη σεζόν 2018/19. Τέλος, υπάρχει και μία τρίτη επιλογή από το εξωτερικό και συγκεκριμένα η περίπτωση ενός Σέρβου προπονητή, του οποίου το όνομα ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει.

To Top