Τέταρτος σε εισιτήρια ο Άρης με δυο ματς λιγότερα!

Αν και έχει δυο ματς λιγότερα στην έδρα του λόγω της γνωστής τιμωρίας, ο Άρης βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα με τη διάθεση των εισιτηρίων του πρωταθλήματος της Α1 που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ο ΕΣΑΚΕ.

Οι κίτρινοι έχουν διαθέσει περίπου 7.000 εισιτήρια (σ.σ. συμπεριλαμβάνονται και τα διαρκείας) σε δυο αγώνες στο “Nick Galis Hall” καθώς οι αναμετρήσεις με τη Νέα Κηφισιά και τον Κολοσσό έγιναν κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας της ποινής των δυο αγωνιστικών που εξέτισε η ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης στο 1/3 του πρώτου γύρου του περσινού πρωταθλήματος ήταν πρώτος σε εισιτήρια, έχοντας διαθέσει 9.663 εισιτήρια (μ.ο. 2416 ανά αγώνα) σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Είναι βέβαιο πως αν είχε δώσει τέσσερα παιχνίδια στην έδρα του τη φετινή σεζόν θα ήταν πρώτος ή στην χειρότερη περίπτωση δεύτερος πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Ο ΕΣΑΚΕ εξάλλου ανακοίνωσε πως “αυξημένη σε ποσοστό 49,87% είναι η προσέλευση των θεατών στα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του Πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν.

Λόγω της αναβολής της διεξαγωγής της συνάντησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός της 6ης αγωνιστικής, μάλιστα, η σύγκριση γίνεται σε σύνολο 52 αναμετρήσεων για την φετινή αγωνιστική χρονιά έναντι 53 της περασμένης σεζόν, ενώ και τις δύο περιόδους πραγματοποιήθηκαν από τρία ματς «κεκλεισμένων των θυρών».

Αναλυτικά οι αριθμοί των εισιτηρίων (στους οποίους υπολογίζονται και τα διαρκείας) στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και στο Πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν:

Screen Shot 2014-12-03 at 4.17.31 PM Screen Shot 2014-12-03 at 4.17.13 PM

To Top