Τέταρτος σε εισιτήρια στην Α1 ο Άρης με λιγότερα ματς στην έδρα του και δυο κεκλεισμένων των θυρών! (photos)

Ο Άρης βρίσκεται στην τετάρτη θέση του πίνακα με τα εισιτήρια που έχουν διαθέσει οι ομάδες του πρωταθλήματος της Α1 παρότι έχει δώσει τέσσερις αγώνες στο “Nick Galis Hall”, οι δυο εκ των οποίων κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής τιμωρίας!

Ο Άρης έχει διαθέσει 10.403 εισιτήρια (σ.σ. συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας) σε τέσσερα παιχνίδια στο “Nick Galis Hall”, μέσο όρο δηλαδή 2.600 ανά αγώνα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την περυσινή σεζόν στο ίδιο ακριβώς χρονικό σημείο, έχοντας δώσει δηλαδή έξι αναμετρήσεις στην έδρα τους, οι κίτρινοι ήταν πρώτοι με 13.380 εισιτήρια (σ.σ. μέσο όρο 2.230 εισιτήρια).

Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος όρος εισιτηρίων έχει αυξηθεί τη φετινή περίοδο (σ.σ. είναι περισσότερα τα διαρκείας) ενώ αν δεν είχε τιμωρηθεί η έδρα του Άρη θα ήταν σίγουρα τρίτος, κοντά στον δεύτερο Ολυμπιακό.

Στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ γίνεται αναφορά στην αύξηση της προσέλευσης των θεατών στα γήπεδα. Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά: “εντυπωσιακή είναι η αύξηση στην προσέλευση των θεατών στα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στις πρώτες 11 αγωνιστικές σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα των Πρωταθλημάτων των δύο προηγούμενων σεζόν.

Η αύξηση των εισιτηρίων που έχουν διαθέσει οι 14 ομάδες φτάνει σε ποσοστό 70,1% σε σύγκριση με τις πρώτες 11 αγωνιστικές της Basket League της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς και σε ποσοστό 59,17% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του Πρωταθλήματος της περιόδου 2012-13. Από την σύγκριση με τις δύο προηγούμενες σεζόν επιβεβαιώνεται ότι η αύξηση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο”.

Αναλυτικά οι αριθμοί των εισιτηρίων (στους οποίους υπολογίζονται και τα διαρκείας) στο φετινό και στο περυσινό πρωτάθλημα:

eisitiria_basket_pinakas1 eisitiria_basket_pinakas2

To Top