ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τέταρτο σερί “τρίποντο”, τρίτο με Κωστένογλου, με το αγαπημένο του… μισό-μηδέν!

Μία ακόμα νίκη για τον Άρη, σε μία ακόμα κάτω του αναμενόμενου εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων” στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νίκος Κωστένογλου συνεχίζει αήττητος στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”, έχει ήδη τρεις σερί νίκες, τη στιγμή που ο Άρης μετρά τέσσερις, μετά το απογοητευτικό σερί του Φλεβάρη, και τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, που τον άφησαν πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου τον Νίκο Αναστόπουλο.

Και τα τρία “τρίποντα” επί εποχής Κωστένογλου, επιτεύχθηκαν με το “αγαπημένο” του… μισό-μηδέν. Ο Άρης επικράτησε επί των Αιγινιακού, Κισσαμικού και Καλλονής με το ίδιο σκορ, 1-0!

Εμφανής η δυσκολίας στο σκοράρισμα, εμφανής η έλλειψη δυνάμεων από τους “κιτρινόμαυρους” και δεδομένη η κάκιστη παρουσία τους σε κάθε αναμέτρηση.

Τουλάχιστον, όμως, καταφέρνουν και κερδίζουν, κάτι που έχει την μέγιστη σημασία τη δεδομένη χρονική περίοδο, καθώς ακόμα κι έτσι, έχουν καταφέρει με τις νίκες αυτές (όπως κι αν ήρθαν) να… μαζέψουν την διαφορά από τους 8 πόντους, στους 6 και μάλιστα και από τις δύο ομάδες.

 

 

To Top