ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τέταρτο φιλικό σήμερα για τον Άρη, στο Παλέ κόντρα στον Κολοσσό και χωρίς Χάνλαν

Το τέταρτο φιλικό του δίνει σήμερα στο Παλέ στις 17.00 ο Άρης αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου.

Μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο από τη Λάρισα, ο Άρης έψαχνε τουλάχιστον ακόμα μία φιλική αναμέτρηση πριν το πρώτο τζάμπολ για το πρωτάθλημα (2-3 Οκτωβρίου). Τελικώς, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν δύο φιλικά στο Παλέ, απέναντι σε Κολοσσό (σήμερα) και Ηρακλή (Σάββατο 25/9).

Ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ολιβιέ Χάνλαν (πρόβλημα στον προσαγωγό) και Σταύρο Σχίζα (αποθεραπεία λόγω θλάσης), θέλει να δει την ομάδα του να βελτιώνεται, δείχνοντας ακόμα καλύτερη εικόνα απ’ ότι στα τρία προηγούμενα νικηφόρα φιλικά (Πέλιστερ, ΜΖΤ Σκοπίων, Ηρακλής) και στο παιχνίδι Κυπέλλου στη Λάρισα.

Περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα πάρει σήμερα ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος επανακάμπτει από τον τραυματισμό του στο πόδι, ενώ και οι Όμηρος Νετζήπογλου και Γιάννης Σιδηροηλίας αναμένεται να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες, λόγω και της απουσίας του Χάνλαν.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και γενικότερα η επιθετική συμπεριφορά του Άρη, λόγω της προαναφερόμενης απουσίας του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος ως τώρα ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Άντονι Κάουαν.

To Top