Τίποτα δεν έχει κριθεί, “ανοιχτά” τα δύο εισιτήρια…

Τίποτα δεν έχει κριθεί στις δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Champions League με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μονακό και Γιουβέντους να διεκδικούν το εισιτήριο των ημιτελικών.

Από τα… νοκ-άουτ λένε ξεκινάει το πραγματικό Champions League και αυτό αποδείχθηκε χθες με τις εντυπωσιακές αναμετρήσεις. Η Μπάγερν Μονάχου πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά ύστερα από τη νίκη της με 6-1 απέναντι στην Πόρτο, ενώ εκεί την ακολούθησε και η Μπαρτσελόνα η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν.

Απόψε, θα γίνουν γνωστά τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά. Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο ισόπαλο 0-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έτσι όλα είναι ανοιχτά.

Οι «ροχιμπλάνκος» παραμένουν αήττητοι φέτος απέναντι στη «βασίλισσα» έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός είναι οι Μαρσέλο, Μπενζεμά, Μόντρις και αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπέιλ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Γιουβέντους έχει πάρει μικρό προβάδισμα απέναντι στη Μονακό, καθώς πριν από μία εβδομάδα επιβλήθηκε 1-0 στο Τορίνο. Έτσι, αν δεν δεχτεί γκολ στο «Λουί ΙΙ» θα πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα θέλει να διεκδικήσει μία θέση στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου.

Πηγή: onsports.gr

To Top